Bratislavský región od zajtra súčasťou veľtrhu Holiday World v Prahe! / 14.2.2018

Krajskú organizáciu cestovného ruchu Bratislava Region Tourism nájdete v dňoch 15.-18. februára na prestížnom veľtrhu cestovného ruchu Holiday World 2018 v Prahe.

„Kvalitné služby a jednoduchá dostupnosť vytvárajú z bratislavského regiónu atraktívnu destináciu najmä pre našich susedov. Najpočetnejší návštevníci bratislavského regiónu sú práve Česi, z čoho vyplýva veľká zodpovednosť o udržanie takto nastaveného tempa aj naďalej. Byť súčasťou veľtrhu Holiday World v Prahe vnímame ako výzvu ukázať našim susedom čo je u nás výnimočné, zaujímavé a pre nich atraktívne, aby si k nám stále nachádzali cestu,“ poznamenal výkonný riaditeľ krajskej organizácie cestovného ruchu Bratislava Region Tourism Lukáš Dobrocký.

Veľtrh Holiday World je jednou z najvýznamnejších udalostí svojho druhu v odvetví cestovného ruchu v strednej Európe. Tento rok sa uskutoční už 27-my ročník predmetného stredoeurópskeho veľtrhu cestovného ruchu, ktorý je zameraný predovšetkým na B2C stretnutia. Veľtrh Holiday World aj tento rok odprezentuje ponuky cestovných kancelárií, národných turistických centrál,  ukáže nové trendy v spôsobe trávenia voľného času, ponúkne možnosti nových destinácií. Bude prehliadkou toho najlepšieho, čo dokáže oblasť turizmu v súčasnosti ponúknuť. Na veľtrhu sa tento rok počas 4 dní očakáva reprezentatívne zastúpenie turistických destinácií z viac ako 40 krajín celého sveta a celkovo sa predstaví viac ako 700 vystavovateľov.

Bratislavský región tu predstaví široké spektrum voľnočasových aktivít. Zázemie Bratislavy ponúka športovcom i rekreantom aktívny oddych, vodné športy na Dunaji, Malom Dunaji i na Morave. Horská cyklistika - single tracky už niekoľko rokov láka do bratislavského regiónu množstvo nadšencov tohto krásneho vyžitia v prírode. Pre tých, ktorí preferujú diaľkové trasy je Bratislava križovatkou európskych cyklomagistrál EuroVelo 13 a EuroVelo 6. Fanúšikom turistiky sa predstaví Záhorie, ako región stvorený na pokojné prechádzky borovicovými lesmi či nivou rieky Moravy. Región Senec v lete ponúka množstvo športových aktivít na Slnečných jazerách a celoročnú ponuku wellness služieb. Milovníci vína si prídu na svoje pod Malými Karpatami, zatiaľ čo MT- bikerov potešia jedinečné lesné zjazdovky či singletracky.

Na veľtrhu sa bude tradične ochutnávať víno z bratislavského regiónu. Tentokrát pôjde o vína z vinárstiev Peter Fülöp, Dubovksý & Grančič a Adam Sýkora. KOCR Bratislava Region Tourism na veľtrh prinesie dve nové tematické brožúry. Pivo a teda bedeker pivného gurmána, ktorý pojednáva o histórií výroby piva a tradičných pivovarov na území bratislavského regiónu a na Záhorí. Druhou je brožúrka Tradičné recepty, ktorá priblížuje lokálnu gastronómiu a obsahuje 20 receptov z bratislavského regiónu.

Zástupcovia Krajskej organizácie cestovného ruchu Bratislava Region Tourism sa počas veľtrhu zúčastnia mnohých pracovných stretnutí. Expozíciu nájdete v hale Priemyselný palác s číslom stánku 128 v pravom krídle. 

Ďalšími spoluvystavovateľmi budú Región Senec, Región Žitný ostrov, Región Stredné Slovensko, Chata Pieniny, Región Tatry Spiš Pieniny, Bratislava Region Tourism, Región Trenčín, Región Vysoké Tatry, Región Slovenský raj a Spiš, Hlavné mesto Bratislava a Slovenská plavba a prístavy – lodná osobná doprava, a.s.

Tešíme sa na stretnutie s Vami na veľtrhu Holiday World 2018 v Prahe v Českej republike!


Instagram

#bratislavaregion
Sleduj @bratislavaregion.travel a vlož do svojich fotiek hashtag #bratislavaregion.
Najlepšie fotky pridáme na náš účet!
Viac z Instagramu