Druhý marcový víkend v kraji bude cestovateľský aj vinársky / 8.3.2018

Cestovateľský festival Cestou necestou, Dizajnové trhy – Šikovné ruky slovenských ludzí, Bratislavský ČSOB maratón, Degustácia vín na Pezinskom zámku či Jarný maratón v Stupave ponúknu pestrý víkendový program.

 „Milovníci bohatej kultúry, jedinečnej gastronómie a vinárstva, prírody či relaxu, každý si tu príde na svoje. Treba sa prísť na vlastnej koži presvedčiť o bohatej ponuke s kvalitnými službami,“ povedal výkonný riaditeľ KOCR Bratislava Region Tourism Lukáš Dobrocký.

Cestovateľský festival Cestou necestou s viac ako 30 inšpirujúcimi prezentáciami od 9. do 11.3 bude v Dome kultúry Ružinov. Súčasťou festivalu sú aj hudobné koncerty, sprievodný program či gastro pochúťky.

10. a 11.3. od 10:00 odštartuje prvý ročník dizajnových trhov Šikovných rúk slovenských ludzí.

Šikovné ruky slovenských ludzí spájajú slovenských výrobcov, kvalitné produkty, tradície a lahodné gastronomické menu. 

Po 13.krát sa návštevníci môžu tešiť na ČSOB už 10.marca. Bratislavský  ČSOB  maratón odštartuje svoj 3. diel o 9:00. Bežci, ktorí sa zúčastnili všetkých troch zimných behov, získajú v cieli, ktorý sa nachádza pri  Eurovea krásnu zimú medailu.

10.3. sa uskutoční Degustácia vín z Veľkých Pavlovic. Degustovať sa bude od 17:00 v Rohožníku. K ochutnávke  je pripravených 6 až 7 druhov vín. Pre návštevníkov je pripravené aj drobné občerstvenie.

V sobotu 10.3.  sa bude degustovať i na zámku v Pezinku!  Hostia nazrú do historickej pivnice Pezinského zámku  či priamo do výrobných priestorov. K degustácii bude pripravený studený  záhryz.

V Stupave sa uskutoční Jarný maratón. Už túto nedeľu 11.3. je pripravený program plný pohybu!  Program začne lekciou Pilátesu s pokračovaním rôznych druhov jógy  a nebude chýbať  ani tombola o zaujímavé ceny! Podujatie začína o 10:00 v areáli Happy.


Instagram

#bratislavaregion
Sleduj @bratislavaregion.travel a vlož do svojich fotiek hashtag #bratislavaregion.
Najlepšie fotky pridáme na náš účet!
Viac z Instagramu