Bratislavský región súčasťou najväčšieho európskeho cyklo festivalu Argus Bike vo Viedni / 12.4.2018

Tento víkend bude Viedeň venovaná cyklistom a KOCR Bratislava Region Tourism toho bude opäť súčasťou! Najväčší európsky cyklo festival Argus Bike festival otvorí svoje brány tento víkend, 14. a 15. apríla od 9:00 do 18:00 už po 20.ty raz.

„Vďaka usilovnej činnosti BRT a jej členov sa cykloturistika v bratislavskom regióne naďalej dynamicky rozvíja. Rakúšania majú o bratislavský región veľký záujem. Cyklotrasy pozdĺž Moravy a Dunaja, Malokarpatské singletracky alebo prehliadka historického centra Bratislavy, to všetko láka cykloturistov do nášho kraja. Na svoje si však neprídu len rekreační cyklisti, ale ponuka je bohatá aj pre tých najnáročnejších,“povedal riaditeľ krajskej organizácie Bratislava Region Tourism Lukáš Dobrocký.

Jedinečná kombinácia programov pred impozantnou kulisou Viedenskej radnice každoročne priláka viac ako 100 000 návštevníkov. Krajská organizácia cestovného ruchu Bratislava Region Tourism sa tento rok na festivale predstaví už po tretí raz. Návštevníci nájdu na veľtrhu širokú ponuku od takmer stovky vystavovateľov. Rozmanitosť programu je receptom na úspech Bike Festivalu ARGUS. Uvoľnená festivalová atmosféra, široké zastúpenie značiek a ponuky pre cyklistov, možnosti testovania e-bajkov a kargo bicyklov, najväčší cykloblšák v Rakúsku, skvelý detský program a bohatý program s množstvom interakcie pre všetkých návštevníkov, toto všetko tam nájdete tento víkend. V nedeľu sa na Bike Festivale ARGUS koná cyklojazda okolo viedenského Ringu. Tisíce cyklistov tak dvakrát zdolajú okružnú jazdu v celkovej dĺžke 10 km. Okružná jazda je vhodná aj pre rodiny s deťmi. Vstup na podujatie je voľný.

Úlohou KOCR Bratislava Region Tourism bude prezentovať bohatú cykloturistickú a turistickú ponuku regiónu v prezentačnom stánku, kde návštevníci budú môcť súťažiť na dvoch cyklotrenažéroch od BikeLabu. Víťazi získajú atraktívny pobyt na Záhorí v Hoteli Malvázia a poukaz na novú bratislavskú adrenalínovú atraktciu- UFO Skywalk. Bratislavský región nájdete pred Viedenskou Radnicou vo veľkom spoločnom stane turistických destinácií.        



Video k minuloročnému Argus Bike Festivalu nájdete tu: Argus Bike festival


Instagram

#bratislavaregion
Sleduj @bratislavaregion.travel a vlož do svojich fotiek hashtag #bratislavaregion.
Najlepšie fotky pridáme na náš účet!
Viac z Instagramu