Záver októbra v znamení tekvíc a lampiónov.

Saxophone Syncopators, Lampiónový sprievod, Sedem hriechov, Nočná lampášová prehliadka Sv. Jura, DOD kúpele Smrdáky, Deň otvorených búd v Skalici, Október festík, Trh Piac Markt, Pred storočím, Račiansky kros, Skvosty československej operety. Tieto podujatia nám spestria posledný októbrový víkend.

 „Tento víkend sa rozlúčime s októbrom a zároveň si v nedeľu pripomenie 100. výročie vzniku prvej ČSR. Tejto udalosti je venovaný i koncert Skvosty československej operety a podujatie Pred storočím,“ povedal výkonný riaditeľ KOCR Bratislava Region Tourism Lukáš Dobrocký.

Na Námestí Slobody zažijete už zajtra večer plný zábavy. Program Lampiónového sprievodu začína o 17:00 a Vy sa môžete tešiť na fúkanie balónov, cirkusové vystúpenie, ohňovú šou a na samotný lampiónový sprievod.

Príďte si vypočuť koncert Saxophone Syncopators zajtra o 18:00 v Kine Sloboda v Skalici. Čaká Vás koncert vážnej hudby, ragtime zo začiatku 20. storočia a nemý film Charlieho Chaplina.

V Tabačiarni Holíčskeho zámku sa v piatok o 19:00 koná predstavenie Sedem hriechov alias Inventúra démonov. Spravte si príjemný večer v krásnom prostredí Holičského zámku.

Spoznajte zaujímavosti a záhady Svätého Jura a vyberte sa na neobyčajnú Lampášovú prehliadku. Prehliadka sa začína pred evanjelickým cintorínom v piatok o 18:00 hodine.

Kúpele Smrdáky Vás radi privítajú na Dni otvorených dverí. Pripravená je prehliadka kúpeľov, diagnostika a meranie, odborné rady, zľavy na relax a wellness a ďalší sprievodný program.

Po 9.krát sú v sobotu od 12:00 hodine Otvorené búdy na Vínnej ceste Záhorie v Skalici. Otvorených bude 66 prevádzok, v ktorých máte možnosť ochutnať výborné záhorácke vínko. Okrem toho budú otvorené i občerstvenia a stánky s trdelníkom.

Najveselší detský festival nájdete v sobotu v nákupnom centre Shopping Palace. Na jednom mieste Vaše deti uvidia hudobné a tanečné vystúpenia obľúbených interpretov a zabavia sa na bohatom sprievodnom programe počas celého dňa.

Pravidelný potravinový trh- Trh Piac Markt zaplaví v sobotu od 9:00 do 15:00 v Starej Tržnici. Nakúpiť môžete produkty od regionálnych farmárov a producentov. Najmenší sa môžu tešiť i na sprievodné divadelné predstavenie.

Všetci bežci sú pozvaní na Račiansky kros JESEŇ. V nedeľu od 9:00 v Knižkovej doline v Rači si môžete vybrať medzi 15 a 9 km traťou.

Koncert venovaný 100. výročiu založenia prvej ČSR sa uskutoční v nedeľu o 17:00 v Mestskom divadle P. O. Hviezdoslava. Vystupovať budú sólistky a sólisti spolu s Metropolitným orchestrom Bratislava, ktorí prinesú to najlepšie z československej operety.


Instagram

#bratislavaregion
Sleduj @bratislavaregion.travel a vlož do svojich fotiek hashtag #bratislavaregion.
Najlepšie fotky pridáme na náš účet!
Viac z Instagramu