Rozvoj regiónu vďaka podujatiam z pohľadu rakúskej odborníčky

9. júl. 2013

O význame podujatí na rozvoj regiónu bude na štvrtom workshope hovoriť aj rakúska odborníčka Iva Findeis, ktorá pôsobí v rakúskom Združení pre inovácie v turizme (TourismusInnovationsverein Land um Laa).

Iva Findeis takmer 10 rokov pôsobila ako marketingová manažérka v kúpeľoch Therme Laa  a neskoršie v hoteli Therme Laa. Tu okrem rakúskeho trhu bola zodpovedná za český a čiastočne i slovenský trh. Na starosti mala akvizíciu nových klientov, propagáciu, organizovanie podujatí, seminárov, novinárskych ciest. Neskôr sa zamestnala v Združení pre inovácie v turizme TourismusInnovationsverein Land um Laa.

Združenie zastupuje záujmy regiónu z hľadiska cestovného ruchu, ktorý tvorí 11 obcí. Región sa prezentuje nielen na rakúskom, ale aj na českom trhu, vďaka čomu sa záujemci dozvedia viac o zaujímavých miestnych cyklotrasách, atraktívnych podujatich, vínnych uličkách a múzeách. Zároveň každoročne organizuje najväčšie podujatie regiónu - Cibuľové slávnosti (Zwiebelfest)

A práve toto podujatie, jeho význam a prínos k rozvoju regiónu Land um Laa bude predmetom jej prezentácie na štvrtom workshope v Senci.


Instagram

#bratislavaregion
Sleduj @bratislavaregion.travel a vlož do svojich fotiek hashtag #bratislavaregion.
Najlepšie fotky pridáme na náš účet!
Viac z Instagramu