SKODA Svätojurský MTB Maratón 2017

29.4. 201710:00 - 12:00
29.4. 201710:00 - 12:00
Námestie, Svätý Jur
Malé Karpaty

11.ročník vytrvalostného preteku horských bicyklov v oblasti Malých Karpát neďaleko Bratislavy. Pretek sa koná pod záštitou predsedu Bratislavského kraja - Ing.Pavla Freša a primátora mesta Svätý Jur - Ing.Šimona Gaburu.

Maratón je súčasťou nasledujúcich sérií:

Myšlienka série ŠKODA BIKE OPEN TOUR
Milujeme pohyb na kolesách a nehovoríme len o autách. Auto je prostriedok, ktorý vás a váš bike dovezie na štart. Aby sme podporili cyklistiku na Slovensku, pozývame vás na jedinečnú horskú bike tour po Slovensku. Vychutnajte si preteky určené pre všetkých alebo príďte zažiť jedinečnú atmosféru týchto podujatí. Pre všetkých sú pripravené súťaže a veľa ďalších atrakcií.

ŠKODA a cyklistika
Cyklistika má so značkou ŠKODA úzke spojenie siahajúce hlboko do minulosti. Práve výrobou bicyklov sa v roku 1895 začala písať úspešná história mladoboleslavskej automobilky. Pred jedenástimi rokmi sa ŠKODA stala partnerom najpopulárnejších cyklistických pretekov na svete – Tour de France a Vuelta. Túto sezónu vstupuje ŠKODA aj do slovenskej cyklistiky. Ako partner najväčšieho podujatia v cestnej cyklistike Okolo Slovenska a tiež zastrešila sériu horských maratónov pod názvom ŠKODA BIKE OPEN TOUR.

Viac informácii 


SKODA Svätojurský MTB Maratón 2017

Najlepšie zľavy v Bratislave a okolí

Bratislava CARD City&Region je oficiálnou destinačnou turistickou kartou, ktorá vám umožňuje spoznať a zažiť to najlepšie, čo mesto Bratislava a región ponúkajú.
  • voľný vstup do múzeí a galérií
  • bezplatná prehliadka
  • neobmedzená doprava
  • ďalšie zľavy do výšky 50%
Kúpiť online


Instagram

#bratislavaregion
Sleduj @bratislavaregion.travel a vlož do svojich fotiek hashtag #bratislavaregion.
Najlepšie fotky pridáme na náš účet!
Viac z Instagramu