Pressburg Dance Fest 2017

od29.9.14:00 do1.10.23:00 2017
od29.9.14:00 do1.10.23:00 2017
Dom kultúry Lúky, Vigľašská, 851 07 Petržalka, Bratislava
Bratislava
903283203

Festival Pressburg Dance Fest sa stal tradičným podujatím, ktoré vždy koncom septembra roztancuje Bratislavu - hlavné mesto Slovenska.

Naším cieľom je podporiť orientálny tanec ako umenie, a to v celom spektre jeho štýlov. Tak, aby sa už viac neprezentoval len ako lacná zábava, ale aby rešpektoval historické súvislosti aj súčasný moderný tanečný vývoj.


Festival tradične tvorí súťaž v orientálnom tanci (piatok a sobota) pre tanečnice rôznych stupňov pokročilosti. Zúčastňujú sa jej deti i dospelí, horná hranica veku nie je určená.

To najkrajšie umelci ukážu počas sobotnej hviezdnej galashow, jej súčasťou je aj módna prehliadka. Odborné tanečné workshopy a prednášky sú sústredené na nedeľu. Festival uzatvára pravá orientálna Hafla (párty), ktorá je spojená s otvorenou scénou.


Pravidelnou súčasťou festivalu je Winners choreo. Ide o špeciálne vytvorenú choreografiu s hlavným hosťom festivalu. Myšlienkou je umožniť akejkoľvek talentovanej tanečnici alebo tanečníkovi, aby si zatancoval na pódiu so známym umelcom.

Pressburg Dance Fest 2017

Najlepšie zľavy v Bratislave a okolí

Bratislava CARD City&Region je oficiálnou destinačnou turistickou kartou, ktorá vám umožňuje spoznať a zažiť to najlepšie, čo mesto Bratislava a región ponúkajú.
  • voľný vstup do múzeí a galérií
  • bezplatná prehliadka
  • neobmedzená doprava
  • ďalšie zľavy do výšky 50%
Kúpiť online


Instagram

#bratislavaregion
Sleduj @bratislavaregion.travel a vlož do svojich fotiek hashtag #bratislavaregion.
Najlepšie fotky pridáme na náš účet!
Viac z Instagramu