Slovak Food Festival 2017

od1.6.17:00 do4.6.18:00 2017
od1.6.17:00 do4.6.18:00 2017
Bratislavský Hrad
Bratislava

Slovak Food Festival je najväčšie podujatie tohto druhu na Slovensku, ktoré ako jediné ponúka neobmedzené možnosti pre milovníkov dobrého jedla a bohatý program pre rodiny s deťmi.

Najväščí piknik v meste prichádza opäť vo väčšom rozsahu. Začíname už vo štvrtok! Aj tento rok so zaujímavým programom, ešte zaujímavejšími vystavovateľmi a dobrou náladou. 


Štvrtkový večer vína : 


Zavolajte cestou z práce svojej polovičke a povedzte jej: „stretneme sa na hrade…“ Prečo? Štvrtkový večer vína na Bratislavskom hrade má svoju úžasnú atmosféru. Ochutnať budete môcť lahodné vzorky zo Slovenska, Čiech, či dokonca Španielska alebo Grécka. K tomu malé chuťovky a príjemná živá muzika.


Innogy zdravá zóna:


Zdravý životný štýl je v posledných desaťročiach skloňovaný vo všetkých pádoch. Zdravý životný štýl, to nie je len stravovanie, ale aj pohyb a psychická pohoda. Mozaika, ktorá by mala do seba zapadať vytvorí obrazec šťastného a spokojného človeka. Ako na to?  Odpovedia vám prednášajúci v INNOGY zdravej zóne. Sadnite si na pohodlné tuli vaky a diskusia môže začať. Je aj na vás kam sa bude poberať a na aké informácie bohatý z nej odídete. Nebudú chýbať ani ochutnávky.


Šou Zdeňka Pohlreicha


Známy český šéfkuchár, gastronóm a moderátor bude hosťom festivalu v nedeľu 4.6.2017. Okrem svojej vlastnej šou si s ním budú môcť niečo navariť aj návštevníci. V jednom zo svojich receptov dokonca použije ako ingredienciu pivo Staroprameň. Zdeněk Pohlreich je pripravený na fotenie, či autogramiádu. S kráľom českej kuchyne sa môžete stretnúť jedine u nás na hrade, tak neváhajte a príďte!


Deti boli, sú, aj budú neodmysliteľná súčasť nášho festivalu. V spolupráci s mesačníkom F.O.O.D. magazín sme pre detičky počas víkendu pripravili malé dielničky, kde si budú môcť vyzdobiť svoj vlastný cup cake.


Koláčiky budú napečené z rôznych druhov múk a deti sa zabavia v spoločnosti šéfredaktorky Janky Illéšovej a jej kolegov. Zároveň si budete môcť kúpiť zvýhodnené číslo mesačníka F.O.O.D., či súťažiť na hlavnom pódiu o jeho ročné predplatné.


Vojto Artz a hostia:


Vojto Artz – kto na Slovak Food Festival chodí pravidelne, určite vie, že známy šéfkuchár je našim odborným garantom už od prvého ročníka. Vojta môžete poznať aj z televíznych obrazoviek. Vojto si na pódium počas troch dní pozval zaujímavých hostí, ktorí predvedú tradičné aj netradičné kuchárske šou. Tešiť sa môžete na mená ako Rusina Ivan, Klimeczek Pierre, Pikáli Tomáš, Hajnár Tomáš, Hrivňák Daniel, Dušan Čatloch, Tibor Samaranský a mnohé iné.


Perličkou v sobotnom programe bude známa vedomostná súťaž TV Markíza Dobre vedieť, s moderátorom Rasťom Sokolom a tvárami Telerána, spojená s cooking šou.


Staropramen zóna


Otváracie hodiny:


štvrtok 1. jún | 17:00 - 21:00

piatok 2. jún  | 12:00 - 21:00

sobota 3. jún | 11:00 - 21:00

nedeľa 4.jún  | 11:00 - 18:00


Vstup na festival je voľný. Na jedlo fungujú festivalové kupóny. 

K dispozícii sú mobilné toalety, v areáli je zabezpečený vývod vody, kde si môžete umyť „čo potrebujete“ (ruky, pusu, dieťa).

Slovak Food Festival 2017

Najlepšie zľavy v Bratislave a okolí

Bratislava CARD City&Region je oficiálnou destinačnou turistickou kartou, ktorá vám umožňuje spoznať a zažiť to najlepšie, čo mesto Bratislava a región ponúkajú.
  • voľný vstup do múzeí a galérií
  • bezplatná prehliadka
  • neobmedzená doprava
  • ďalšie zľavy do výšky 50%
Kúpiť online


Instagram

#bratislavaregion
Sleduj @bratislavaregion.travel a vlož do svojich fotiek hashtag #bratislavaregion.
Najlepšie fotky pridáme na náš účet!
Viac z Instagramu