Crème de la Crème 5 - Týždeň francúzskeho filmu

od22.3.10:24 do28.3.10:24 2018
od22.3.10:24 do28.3.10:24 2018
Bratislava
Bratislava

V marci sa opäť uskutoční festival francúzskeho filmu Créme de la Créme, ktorý potrvá týždeň, od 22. - 28. marca 2018. Na Slovensku čoraz viac populárny Týždeň francúzskeho filmu Crème de la Crème sa bude tento rok konať od 22. do 28. marca. Prehliadku súčasného francúzskeho filmu pripravuje Francúzsky inštitút už po piatykrát v spolupráci s Film Europe Media Company. 


Týždeň francúzskeho filmu , ktorý pripravuje Francúzsky  inštitút na Slovensku už po piatykrát so spoločnosťou Film Europe, sa už tradične koná v marci – Mesiaci frankofónie. Tento rok sa koná v 21 mestách, v 29 kinách a program tvoria 5 sekcií Crème premiéry, Crème Art, Best of Crème, Crème Komédie aCrème Rodina. Prehliadku otvorí  životopisný príbeh slávneho francúzskeho spisovateľa  Romaina Garyho Prísľub úsvitu  s Pierreom Nineym a Charlotte Gainsbourg v hlavných úlohách.

Crème de la Crème 5 - Týždeň francúzskeho filmu

Najlepšie zľavy v Bratislave a okolí

Bratislava CARD City&Region je oficiálnou destinačnou turistickou kartou, ktorá vám umožňuje spoznať a zažiť to najlepšie, čo mesto Bratislava a región ponúkajú.
  • voľný vstup do múzeí a galérií
  • bezplatná prehliadka
  • neobmedzená doprava
  • ďalšie zľavy do výšky 50%
Kúpiť online


Instagram

#bratislavaregion
Sleduj @bratislavaregion.travel a vlož do svojich fotiek hashtag #bratislavaregion.
Najlepšie fotky pridáme na náš účet!
Viac z Instagramu