Tribute To Freedom - koncert na hrade Devín jubilejný 10. ročník

17.8. 201817:11
17.8. 201817:11
hrad Devín
Bratislava

PROGRAM: 

- RICHARD MÜLLER

- LENKA FILIPOVÁ a hostia

- BILLY BARMAN a dievčatá zo SĽUKu


Podujatie TRIBUTE TO FREEDOM - Pocta slobode na hrade Devín, je už od roku 2009 neoddeliteľnou súčasťou kultúrneho a spoločenského diania v Bratislave, s presahom na celé Slovensko.

Už samotné miesto koncertu - Hrad Devín je jedným z najimpozantnejších historických miest strednej Európy. Táto mohutná dominanta je nielen symbolom základov slovenskej histórie, ale svojím významom siaha až do celoeurópskych súvislostí. Už v dávnoveku tu sídlili Kelti, po nich prišli Rimania a od 8. storočia to je jeden z najvýznamnejších slovanských hradov.

Po skončení 2. svetovej vojny priamo pod ním prebiehala železná opona... Devín je v tejto oblasti symbol pre celú krajinu a pamätným miestom pre všetkých demokraticky zmýšľajúcich občanov Slovenska.


Umeleckými účinkujúcimi na tohtoročnom jubilejnom 10. ročníku festivalového koncertu budú legendy českej a slovenskej hudobnej scény – excelentný hudobník a umelec RICHARD MÜLLER so svojou 10 člennou skupinou, ktorému sa neustále darí zaujať mladšie aj staršie publikum, pôvabná česko – slovenská speváčka a gitaristka LENKA FILIPOVÁ so svojimi hosťami a skupina BILLY BARMAN, ktorá sa spolu s mladými speváčkami zo SĽUKu postará o skutočne originálny hudobný zážitok.

Na svoje si príde naozaj každý. Nenechajte si ujsť tento jedinečný zážitok!

Tribute To Freedom - koncert na hrade Devín jubilejný 10. ročník

Najlepšie zľavy v Bratislave a okolí

Bratislava CARD City&Region je oficiálnou destinačnou turistickou kartou, ktorá vám umožňuje spoznať a zažiť to najlepšie, čo mesto Bratislava a región ponúkajú.
  • voľný vstup do múzeí a galérií
  • bezplatná prehliadka
  • neobmedzená doprava
  • ďalšie zľavy do výšky 50%
Kúpiť online


Instagram

#bratislavaregion
Sleduj @bratislavaregion.travel a vlož do svojich fotiek hashtag #bratislavaregion.
Najlepšie fotky pridáme na náš účet!
Viac z Instagramu