Európska noc výskumníkov 2018

28.9. 201814:31 - 14:32
28.9. 201814:31 - 14:32
Bratislava
Bratislava

Miesto : – Bratislava - Stará tržnica, V-klub, Lab, Kunsthalle, Prírodovedné múzeum SNM,Slovenské centrum dizajnu, Panta Rhei na Poštovej ulici

Európska noc výskumníkov už dvanásty raz prinesie pohľad do sveta vedy a inovácií, interaktívne prednášky, diskusie, workshopy a vedecké stánky plné experimentov a zážitkov. Podujatie pre širokú verejnosť sa opäť uskutoční posledný septembrový piatok – 28.9.2018 - na viacerých miestach v Bratislave – hlavný program bude prebiehať počas celého dňa v Starej tržnici a ďalšie aktivity budú situované do V-Klubu, LAB.cafe, Kunsthalle, Slovenského národného múzea a Slovenského centra dizajnu. Mottom festivalu je “Researchers in us– Vedci v nás”, ktorého cieľom je ukázať, že každý človek sa niekedy ocitol v roli vedca či výskumníka. Európska noc výskumníkov 2018 vás prevedie svetom vedy, ktorá nás obklopuje v každodennom živote. Viac o programe na www.nocvyskumnikov.sk.

Európska noc výskumníkov 2018

Najlepšie zľavy v Bratislave a okolí

Bratislava CARD City&Region je oficiálnou destinačnou turistickou kartou, ktorá vám umožňuje spoznať a zažiť to najlepšie, čo mesto Bratislava a región ponúkajú.
  • voľný vstup do múzeí a galérií
  • bezplatná prehliadka
  • neobmedzená doprava
  • ďalšie zľavy do výšky 50%
Kúpiť online


Instagram

#bratislavaregion
Sleduj @bratislavaregion.travel a vlož do svojich fotiek hashtag #bratislavaregion.
Najlepšie fotky pridáme na náš účet!
Viac z Instagramu