Hotel Devín****

Bratislava
Bratislava
www.hoteldevin.sk

?Riečna 4, Bratislava 

Postavený v srdci Bratislavy. Ikonický Hotel Devín je súčasťou každodenného života Bratislavčanov už od roku 1954. Je dielom Emila Belluša, popredného predstaviteľa funkcionalizmu. Je Národnou Kultúrnou Pamiatkou. Bratislava má množstvo hotelov. Hotel Devín je presne taký, ako žiadny iný.

UBYTOVANIE: Ubytujte sa v štýlovo a komfortne zariadených izbách s prekrásnym výhľadom na rieku Dunaj či Bratislavský hrad. Vo veľkolepých priestoroch Hotela Devín**** sa budete cítiť naozaj kráľovsky. Znamenitá gastronómia, relax vo Wellness centre a čaro historického centra Bratislavy dotvoria zážitok z ubytovania do dokonalosti. 

KUCHYŇA: Vitajte na mieste kde sa snúbi história s vysokým komfortom a noblesou – v ikonickom Café Devín. V priestoroch, ktoré sú dodnes späté s charakterom doby, architektúrou, zariadením, vybavením, servírovaním a ponukou, ktorá je doplnená o trendy súčasnosti. V Café Devín kladieme dôraz na to, aby hostia dostali okrem nadštandardných služieb, perfektný servis, jedinečnú ponuku jedál a nápojov aj dokonalý nezabudnuteľný zážitok z ich návštevy. Vychutnať si môžete legendárne raňajky, snacky, obedové a alacarte menu. Vašu návštevu vždy osladia tradičné koláče a dezerty pripravované podľa pôvodných receptúr pod vedením našej šéfcukrárky Kataríny Leškovej.

DOBRE VEDIEŤ: Načerpajte energiu po náročnom obchodnom stretnutí alebo si užite chvíle oddychu so svojou polovičkou. Relaxačný bazén s protiprúdom, fínska a parná sauna a ochladzovacia zóna vytvárajú ideálny priestor na dokonalý relax. Pre milovníkov aktívneho oddychu je k dispozícií Fitness centrum či Squash. Doprajte si čas pre seba a zavítajte za oddychom do srdca Bratislavy, do Hotela Devín****.

VIAC INFO: https://www.hoteldevin.sk/hotel-devin/ 

Hotel Devín****

Najlepšie zľavy v Bratislave a okolí

Bratislava CARD City&Region je oficiálnou destinačnou turistickou kartou, ktorá vám umožňuje spoznať a zažiť to najlepšie, čo mesto Bratislava a región ponúkajú.
  • voľný vstup do múzeí a galérií
  • bezplatná prehliadka
  • neobmedzená doprava
  • ďalšie zľavy do výšky 50%
Kúpiť online


Instagram

#bratislavaregion
Sleduj @bratislavaregion.travel a vlož do svojich fotiek hashtag #bratislavaregion.
Najlepšie fotky pridáme na náš účet!
Viac z Instagramu