Hotel Zochova chata****

Modra
Malé Karpaty

?Piesok 4015, Modra 

34 km od Bratislavy vzniklo miesto oddychu, uvoľnenia a inšpirácie. Uprostred bukového lesa, v srdci Malých Karpát sa nachádza zariadenie, ktoré svoje brány otvorilo pred vyše 80 rokmi. Navštívte Adult friendly Hotel Zochova Chata a nechajte sa uniesť od okolitého ruchu mesta a každodenných starostí. 

UBYTOVANIE: Snívate o romantickom pobyte v srdci prírody či o výnimočnom wellness rozmaznávaní? Ako v najmäkšej bavlnke sa vyspíte v niektorej z našich 64 izieb alebo apartmánov – výber je len na Vás. Na výber máte raritné ubytovanie v zrubovej časti hotela v pôvodnej architektúre alebo izby a apartmány v modernej časti hotela. Pre imobilných hostí máme špeciálne vybavenú bezbariérovú izbu. Hotel Zochova chata ponúka ubytovanie v nádhernej vinohradníckej oblasti Modra pri Bratislave, od ktorej je Váš dokonalý oddych vzdialený len 34 kilometrov. Snívajte v kolíske Karpát a nechajte sa zregenerovať v náručí majestátnych bukov. Spolu s prírodou sa o Vás postaráme v tom najvyššom komforte.

KUCHYŇA: Ako by opísal kuchyňu šéfkuchár? Jedálny lístok v hotelovej reštaurácii som zostavil s rešpektom k jedinečnosti tejto lokality, takže tradičnú slovenskú kuchyňu dopĺňajú domáce malokarpatské vinohradnícke špeciality. Kvalitné mäso a steaky rád pripravujem s rôznymi prílohami a bylinkami, ktoré si pestujeme priamo v areáli hotela. Vždy, keď je to možné rád využívam lokálne suroviny, či výrobky z našej vlastnej udiarne.

Durhou možnosťou je furmánska krčm. Tradícia, vôňa dreva a špeciality slovenskej kuchyne. Atmosféru čarovnej chalúpky v srdci prírody zažijete v našej unikátnej Furmanskej krčme!

DOBRE VEDIEŤ: Vydýchnite si v exkluzívnom priestore zhotovenom na intenzívne prežívanie relaxu. V našej oáze oddychu si môžete vybrať spôsob regenerácie. Od rekreačného plávania či posilňovania, cez blahodarný relax na rozličných procedúrach či masážach, ktoré vám spríjemnia profesionálni maséri. Obyčajné saunovanie sa vďaka očarujúcim výhľadom do hustých lesov zmení na rozprávku. Navštívte náš wellness hotel len 34 km od Bratislavy a doprajte si nerušený wellness oddych v srdci prírody. 

VIAC INFO: https://www.hotelzochovachata.sk 

Hotel Zochova chata****

Najlepšie zľavy v Bratislave a okolí

Bratislava CARD City&Region je oficiálnou destinačnou turistickou kartou, ktorá vám umožňuje spoznať a zažiť to najlepšie, čo mesto Bratislava a región ponúkajú.
  • voľný vstup do múzeí a galérií
  • bezplatná prehliadka
  • neobmedzená doprava
  • ďalšie zľavy do výšky 50%
Kúpiť online


Instagram

#bratislavaregion
Sleduj @bratislavaregion.travel a vlož do svojich fotiek hashtag #bratislavaregion.
Najlepšie fotky pridáme na náš účet!
Viac z Instagramu