Jazdecký areál Rozálka

Suvorovova 9, Pezinok
Malé Karpaty
+421 903 410 233
www.rozalka.sk/

Popis:

Pred niekoľkými rokmi sa zmodernizoval v Pezinku Areál zdravia Rozálka, ktorý je ideálnym miestom pre jazdecký šport. Na mieste zanedbaných poľnohospodárskych objektov vyrástol moderný komplex pre ustajnenie koní s kolbiskami ideálnymi na všetky typy jazdeckých pretekov a vnútornou arénou. Areál  má svoju vysokú športovú, spoločenskú, estetickú a architektonickú úroveň. Práve pre tieto nevšedné vlastnosti sem ľudia chodia stále častejšie. Priťahuje a fascinuje ich najmä previazanosť človeka a koňa, ale aj vôľou a radosťou z prekonávania prekážok, túžbou víťaziť.  Súčasťou každej letnej sezóny na Rozálke sú jazdecké preteky v rôznych disciplínach, ktoré sa po viacročnom úsilí stali pravidlom pre plné tribúny, účasť médií a významných osobností kultúrneho, spoločenského a politického života. A práve týmto sa Areálu zdravia Rozálka podarilo naplniť jeden z cieľov, ktorý si predsavzala, a to spopularizovať jazdecký šport v akejkoľvek forme a prebudiť záujem, najmä mladých ľudí o prírodu a predovšetkým, o také ušľachtilé zviera ako je kôň. V areály sa nachádza aj luxusný hotel. 

Ako sa sem dostanete:

Do Pezinka sa dostanete autobusovou prepravou (SAD) alebo vlakom. Areál zdravia sa nachádza na adrese Rozálka 9, 902 01 Pezinok.

Jazdecký areál Rozálka

Najlepšie zľavy v Bratislave a okolí

Bratislava CARD City&Region je oficiálnou destinačnou turistickou kartou, ktorá vám umožňuje spoznať a zažiť to najlepšie, čo mesto Bratislava a región ponúkajú.
  • voľný vstup do múzeí a galérií
  • bezplatná prehliadka
  • neobmedzená doprava
  • ďalšie zľavy do výšky 50%
Kúpiť online


Instagram

#bratislavaregion
Sleduj @bratislavaregion.travel a vlož do svojich fotiek hashtag #bratislavaregion.
Najlepšie fotky pridáme na náš účet!
Viac z Instagramu