Sad Janka Kráľa

Sad Janka Kráľa
Bratislava

Popis:

Navštívte najstarší verejný park v strednej Európe. Budovať sa začal v 70. rokoch 18. storočia na ploche lužného lesa. Sad ponúka unikátny priestor pre oddych, ale aj na športové aktivity v centre mesta. V blízkosti parku sa nachádza Divadlo Aréna, nákupné centrum Aupark a na brehu rieky Dunaj nájdete v lete pieskovú pláž s volejbalovými ihriskami.

Čo robiť:

Sad Janka Kráľa ponúka unikátny priestor na oddych, ako aj športové aktivity v centre mesta. Fanúšikovia volejbalu majú k dispozícii dokonca pieskovú pláž. V blízkosti parku sa nachádza nákupné centrum Aupark, ktoré poskytuje širokú ponuku nákupov. Medzi Sadom a tokom Dunaja je možnosť kultúrneho vyžitia v divadle Aréna. Odporúčame navštíviť aj reštauráciu Leberfinger s tradičnou slovenskou kuchyňou. 

Ako sa sem dostanete:

Sad Janka Kráľa sa nachádza v blízkosti nákupného centra Aupark. Zastávka MHD Sad Janka Kráľa. Prístup je možný aj priamo z centra mesta. Zo zastávky Most SNP prejdite cez most na druhú stranu Dunaja. 



Sad Janka Kráľa

Najlepšie zľavy v Bratislave a okolí

Bratislava CARD City&Region je oficiálnou destinačnou turistickou kartou, ktorá vám umožňuje spoznať a zažiť to najlepšie, čo mesto Bratislava a región ponúkajú.
  • voľný vstup do múzeí a galérií
  • bezplatná prehliadka
  • neobmedzená doprava
  • ďalšie zľavy do výšky 50%
Kúpiť online


Instagram

#bratislavaregion
Sleduj @bratislavaregion.travel a vlož do svojich fotiek hashtag #bratislavaregion.
Najlepšie fotky pridáme na náš účet!
Viac z Instagramu