Carnuntum - Schloss Hof - Bratislava Tour

Bratislava, Karlova Ves
Bratislava region
www.letsbike.eu

Trasa: Bratislava, Karlova Ves - Berg (hraničný prechod) - Hainburg an der Donau - Engelhartstetten - Schloss Hof - Devínska Nová Ves - Devín - Bratislava, Karlova Ves

Dĺžka: 51 km

Stúpanie: 231 m

Klesanie: 231 m

Náročnosť: stredne náročná

Typ bicykla: cestný, trekový

Povrch: spevnený

Popis:

Medzinárodný cykloturistický okruh vedie po pamiatkach slovensko – rakúskeho pohraničia. Ich hlavným námetom sú predovšetkým hrady na zámky. K nim patrí hlavne na Slovensku Bratislavský hrad a hrad Devín, na rakúskej strane hlevne zámok v Schlosshofe, so svojimi záhradami a promenádami, zámok Niederweiden a zrúcaniny hradov v Hainburgu a Röthelsteine. Ak k trase doplníme pamiatky Bratislavy a Hainburgu, putovanie po tejto trase zaberie viac ako 1 deň. Trasa sa kryje vo viacerých svojich úsekoch s inými rakúskymi cyklotrasami. Trasa vedie vo väčšine úsekov po samostatných cyklochodníkoch, mimo zóny automobilovej dopravy. Zvyšok tvoria účelové komunikácie. Unikátnym spojením oboch štátov ponad rieku Moravu je Cyklomost Slobody.

Brožúru TOP12 cyklovýletov môžete stiahnuť tu         

Carnuntum - Schloss Hof - Bratislava Tour

Najlepšie zľavy v Bratislave a okolí

Bratislava CARD City&Region je oficiálnou destinačnou turistickou kartou, ktorá vám umožňuje spoznať a zažiť to najlepšie, čo mesto Bratislava a región ponúkajú.
  • voľný vstup do múzeí a galérií
  • bezplatná prehliadka
  • neobmedzená doprava
  • ďalšie zľavy do výšky 50%
Kúpiť online


Instagram

#bratislavaregion
Sleduj @bratislavaregion.travel a vlož do svojich fotiek hashtag #bratislavaregion.
Najlepšie fotky pridáme na náš účet!
Viac z Instagramu