Black & White golf resort Bernolákovo

Bernolákvo
Podunajsko
www.golf.sk

Popis:

Black & White Golf Resort Bratislava je unikátnym, verejne prístupným golfovým rezortom. Nielenže bolo v tomto rezorte vybudované prvé 9-jamkové ihrisko na Slovensku (ihrisko Park), ale taktiež je to najväčším golfovým rezortom  s 55 grínmi a mnohými oceneniami. Rezort je známy tým, že ponúka 4 ihriská rôznych obťažností, počnúc najľahším ihrisko Park a končiac športovo najnáročnejším ihriskom v Európe, ihriskom Black River. Spojený rezort Black and White vznikol v roku 2009 po dokončení 27-jamkového golfového areálu White Eurovalley Golf Park v Malackách (otvorenie v júli 2009) ako prirodzený dôsledok spojenia dvoch golfových rezortov v tesnej blízkosti hlavného mesta Slovenska, Bratislavy, za účelom koncentrácie a skvalitnenia golfových služieb, nakoľko obidva rezorty patria pod jednotnú vlastnícku štruktúru.

Ako sa sem dostanete:

Rezort Black River Golf Resort sa nachádza len 17 km od centra Bratislavy v areáli kaštieľa (adresa: Kaštieľ 5). Rezort White Eurovalley Golf Resort sa nachádza na Továrenskej ulici v Malackách. 

Black & White golf resort Bernolákovo

Najlepšie zľavy v Bratislave a okolí

Bratislava CARD City&Region je oficiálnou destinačnou turistickou kartou, ktorá vám umožňuje spoznať a zažiť to najlepšie, čo mesto Bratislava a región ponúkajú.
  • voľný vstup do múzeí a galérií
  • bezplatná prehliadka
  • neobmedzená doprava
  • ďalšie zľavy do výšky 50%
Kúpiť online


Instagram

#bratislavaregion
Sleduj @bratislavaregion.travel a vlož do svojich fotiek hashtag #bratislavaregion.
Najlepšie fotky pridáme na náš účet!
Viac z Instagramu