Rhapsody restaurant

Štúrova 10, Bratislava
Bratislava
Tel: 0918 902 948

Otváracie hodiny:

Denne okrem nedele od 12:00 do 23:00.

Informácie pre zákazníkov:

V nedeľu len na objednávky.

Popis: 

Objavte rapsódiu chutí a vôní ukrytú v luxusnom prostredí v centre starého mesta Bratislavy. Nechajte sa zviesť citom pre detail a noblesou, s ktorými boli priestory klenutej pivnice v secesnej budove z roku 1903 zrekonštruované. Reštaurácia s melodickým názvom je dnes s kapacitou 35 miest ideálnym miestom pre romantickú večeru, posedenie s priateľmi ale aj pracovné stretnutie. Menu odzrkadľuje akcent na francúzsku gastronómiu -  príďte si pochutnať na vynikajúcom jahňacom lýtku na víne alebo delikátnej foie gras. Náš šéfkuchár s vášňou pre francúzsku kuchyňu a praxou na slávnej Champs Elysee však nezabúda ani na milovníkov tradičnej slovenskej alebo medzinárodnej kuchyne.  Ako jedna z mála reštaurácií v Bratislave pripravujeme jedlá úspešnou francúzskou metódou sous-vide, vďaka ktorej jedlá získavajú jedinečnú chuť a neodolateľnú arómu. K dobrému jedlu nesmie chýbať kvalitné víno – náš sommelier pre vás pripravil výber toho najlepšieho zo slovenskej aj svetovej produkcie. 

Ako sa sem dostanete: 

Rhapsody Restaurant a Cafe Tulip sa nachádzajú v Starom meste, na Štúrovej ulici. Napriek tejto lukratívnej polohe Vám ponúkame bezplatné parkovanie priamo pred budovou alebo na priľahlom parkovisku.


(zdroj foto: tuliphousehotel.com)

Rhapsody restaurant

Najlepšie zľavy v Bratislave a okolí

Bratislava CARD City&Region je oficiálnou destinačnou turistickou kartou, ktorá vám umožňuje spoznať a zažiť to najlepšie, čo mesto Bratislava a región ponúkajú.
  • voľný vstup do múzeí a galérií
  • bezplatná prehliadka
  • neobmedzená doprava
  • ďalšie zľavy do výšky 50%
Kúpiť online


Instagram

#bratislavaregion
Sleduj @bratislavaregion.travel a vlož do svojich fotiek hashtag #bratislavaregion.
Najlepšie fotky pridáme na náš účet!
Viac z Instagramu