Nu Spirit Club

Štúrova 3, Bratislava
Bratislava
www.nuspirit.sk

Popis:

Značka Nu Spirit je kľúčovým prvkom bratislavskej undergroundovej hudobnej scény už viac ako desaťročie. Ak sa chcete vyhnúť čoraz komerčnejšej atmosfére nočnej Bratislavy a stráviť čas s ľudmi, ktorí majú rovnaký pohľad na svet ako vy, tak oba podniky fungujúce pod brandom Nu Spirit sú tu práve pre vás. Nu Spirit je pre ľudí, ktorí chcú od života viac než im ponúka dnešný komerčný svet. Pre ľudí, ktorí sa neboja objavovať nové hudobné žánre. Dji a živé kapely vystupujúci v Nu Spirit Bare a Nu Spirit Clube hrajú rozmanité žánre od jazzu cez hip hop po house alebo drum and bass. Aj keď štýly môže byť rôzne, všetka hudba, ktorú v Nu Spirite počujete, má jedného spoločného menovateľa. Je to hudba, ktorá má dušu.


Nu Spirit Club nájdete na Štúrovej 3 v Luxor pasáži, len niekoľko minút peši od historického centra. Podzemný priestor s hlavným nefajčiarskym parketom a oddelenou fajčiarskou časťou so samostatným zvukom ponúka ideálny zážitok pre všetkých náročnejších kluberov, alebo pre kohokoľvek, kto si chce dať drink v priateľskom prostredí za zvukov kvalitnej hudby. V programe nájdete okrem koncertov a víkendových parties s top zahraničnými a domácimi DJmi aj špecialitky ako sú barový kvíz, stand-up comedy alebo fashion show. Klub je obvykle otvorený do skorého rána od stredy do soboty, oplatí sa však skontrolovať web stránku, či sa niečo nedeje aj v iné dni. Vstupné sa pohybuje od nuly po 10 eúr na žúroch s headlinermi svetového mena, zriedkavo aj viac. Na vikendové parties sa však často dá dostať aj zadarmo, stačí prísť pred desiatou. 

Ako sa sem dostanete: 

Nu Spirit Club nájdete na Štúrovej 3 v Luxor pasáži, len niekoľko minút peši od historického centra
Električky:
Zastávka: Kamenné námestie 1,4,9,10,11,14,17, Námestie SNP 1,7,9,10,13.

Rezervácie:

Rezervácie od 10:00 - 18:00
tel.: +421-905-865-566
Rezervácie po 18:00 - 23:00
tel.: +421-917-304-801 

E-mail: nuspirit.reserve@gmail.com

foto © bratislavaguide.com

Nu Spirit Club

Najlepšie zľavy v Bratislave a okolí

Bratislava CARD City&Region je oficiálnou destinačnou turistickou kartou, ktorá vám umožňuje spoznať a zažiť to najlepšie, čo mesto Bratislava a región ponúkajú.
  • voľný vstup do múzeí a galérií
  • bezplatná prehliadka
  • neobmedzená doprava
  • ďalšie zľavy do výšky 50%
Kúpiť online


Instagram

#bratislavaregion
Sleduj @bratislavaregion.travel a vlož do svojich fotiek hashtag #bratislavaregion.
Najlepšie fotky pridáme na náš účet!
Viac z Instagramu