Be Cool Sport Kids Academy

Pribinova 8, Bratislava
Bratislava
sportkidsacademy.sk/

Popis :


BE COOL Sport Kids Academy vznikla najmä preto, že sa naša spoločnosť BE COOL Sport rozhodla venovať aj malým športovcom. Nakoľko situácia na Slovensku nie je momentálne  postačujúca a športových aktivít pre deti je málo, náš tím trénerov systematicky buduje pravidelné tréningové cykly vrcholiace na našich veľkých športových podujatiach, ktorých súčasťou sú deti už niekoľko rokov.

BE COOL Sport Kids Academy funguje od roku 2013 v OC Retro v Bratislave a sme veľmi hrdí na to, že v krátkom čase našej existencie sme si vybudovali silnú základňu detí, ktorá nás núti ďalej sa rozrastať. Nové športové centrum BORY gym je preto len ďalším logickým postupom v budovaní siete športovísk pre deti. Bory sú okrajová časť Bratislavy a v našich plánoch je v horizonte troch rokov pokryť všetky oblasti Bratislavy a možno do budúcna aj Slovenka tak, aby rodičia a deti nemuseli za nami ďaleko dochádzať.

Našou prioritou je vybudovať u detí vzťah k športu od ich útleho veku. O tom, že táto práca má zmysel, svedčia aj narastajúce počty detí, ktoré sa zúčastňujú bežeckého podujatia ČSOB Bratislava Marathon. Kým v rámci 1. ročníka sa detských behov zúčastnilo len 150 detí, na štarte 9. pokračovania ich už bolo 1 500. Svoj cieľ sme pripravení napĺňať aj naďalej a, aj s vašou pomocou, budeme deti aj naďalej motivovať k športu a zdravému životnému štýlu.

Be Cool Sport Kids Academy

Najlepšie zľavy v Bratislave a okolí

Bratislava CARD City&Region je oficiálnou destinačnou turistickou kartou, ktorá vám umožňuje spoznať a zažiť to najlepšie, čo mesto Bratislava a región ponúkajú.
  • voľný vstup do múzeí a galérií
  • bezplatná prehliadka
  • neobmedzená doprava
  • ďalšie zľavy do výšky 50%
Kúpiť online


Instagram

#bratislavaregion
Sleduj @bratislavaregion.travel a vlož do svojich fotiek hashtag #bratislavaregion.
Najlepšie fotky pridáme na náš účet!
Viac z Instagramu