Altitude restaurant

Cesta na Kamzík 14 831 01 Bratislava
Bratislava
+421 2 442 569 46
www.altitude.sk/


Brasseria / po - ne, 11:00 - 22:00

Brasseria a jej pohodlné prostredie s úžasným panoramatickým výhľadom na Bratislavu a okolité štáty.

Brasseria nedáva na obdiv okázalý luxus, skôr príjemnú domácu atmosféru s intímnym nádychom. Sme miestom, kde sa radi zastavíte a kde sa spolu s vami zastaví na chvíľu čas. V tomto okamihu si vychutnáte to najlepšie a to najkrajšie. Ste predsa v Brasserii, v Altitude restaurant s najvyšším zážitkom pre všetkých.

Altitude restaurant / po - ne, 11:00 - 22:00

Vitajte na správnej adrese. Altitude restaurant na legendárnom mieste, s najvyšším výhľadom na mesto Bratislava a okolité štáty. V otočnej Altitude restaurant zažijete skutočný zážitok s 360° výhľadom obklopeným kultom panorámy metropoly Slovenska. Je nám veľkým potešením a cťou, že vás môžeme pozvať na objavenie kulinárskych pokladov do našej panoramatickej reštaurácie.Altitude restaurant s vyrážajúcim výhľadom je miesto, kde prebudíme všetky vaše zmysly.

Passage Bar /  po - ne, 10:00 - 22:00

Len málo miest v Bratislave má atmosféru. V tejto rozľahlej metropole Slovenska ponúka Passage Bar útočisko pre zmysly svojou jedinečnosťou, elegantne zariadeným priestorom a kvalitným servisom. Passage Bar je súčasťou známej veže Kamzík,  nad hlavným mestom Bratislava.Passage Bar prekračuje priemer v zážitku. A nezabudnite nahliadnuť božským výhľadom na panorámu mesta  z Brasserie alebo Altitude restaurant pri kulinárskych pokladoch. Súčasťou Passage Baru je fajčiarsky salón s billiardom.


Altitude restaurant

Najlepšie zľavy v Bratislave a okolí

Bratislava CARD City&Region je oficiálnou destinačnou turistickou kartou, ktorá vám umožňuje spoznať a zažiť to najlepšie, čo mesto Bratislava a región ponúkajú.
  • voľný vstup do múzeí a galérií
  • bezplatná prehliadka
  • neobmedzená doprava
  • ďalšie zľavy do výšky 50%
Kúpiť online


Instagram

#bratislavaregion
Sleduj @bratislavaregion.travel a vlož do svojich fotiek hashtag #bratislavaregion.
Najlepšie fotky pridáme na náš účet!
Viac z Instagramu