Wellness v hoteli Alžbetin dvor, Miloslavovo

Lesná 550, Miloslavov
Podunajsko
0903 871 771

Bazénový svet

V našom bazénovom svete nájdete pre seba a svoje ratolesti veľa zábavy a oddychu. K dispozícii je pre Vás plavecký bazén s dĺžkou 25 metrov, a hĺbkou 140cm s dvomi plaveckými dráhami. Teplota vody je 28°C a je pravidelne udržiavná. Pre Vaše ratolesti je k dispozícii detský bazén s detskými atrakciami a bojovým hradom. Oddýchnuť si môžete v našom WELLNESS CENTRE alebo v oddychovéj zóne s lehátkami pri bazéne alebo na terase.V našom nealko bare sa môžete obslúžiť chladenými nápojmi podľa aktuálnej ponuky.

Sauny a vírivé vane

V našom wellness centre samozrejme nájdete aj fínsku, parnú a infra saunu. Každá z nich má bohaté účinky na ľudský organizmus ako aj všeobecne na zdravie. Oddýchnuť si môžete v oddychovej zóne s lehatkami kde Vás nič nebude rušiť. K dispozícii sú aj 2 vírivé vane, v ktorých si určite oddýchnete a necháte tak zrelaxovať Vaše telo.

Masáže a solárium

Vaše telo zrelaxuje a pookreje pri viacerých druhov masáži poskytnuté naším odborným masérom.Doprajte Vášmu telu a mysli možnosť úplného oddychu a regenerácií nových síl. Ponúkame Vám rôzne druhy masáži ako napr. klasickú masáž, lymfodrenážne masáže, bahenné zábaly a pod. Ak nieste spokojný s opálením Vašej pokožky, môžete navštíviť naše najnovšie solárium.


Otváracie hodiny:

Pondelok - Piatok: 06:00 - 22:00

Sobota - Nedeľa:   08:00-22:00


Wellness v hoteli Alžbetin dvor, Miloslavovo

Najlepšie zľavy v Bratislave a okolí

Bratislava CARD City&Region je oficiálnou destinačnou turistickou kartou, ktorá vám umožňuje spoznať a zažiť to najlepšie, čo mesto Bratislava a región ponúkajú.
  • voľný vstup do múzeí a galérií
  • bezplatná prehliadka
  • neobmedzená doprava
  • ďalšie zľavy do výšky 50%
Kúpiť online


Instagram

#bratislavaregion
Sleduj @bratislavaregion.travel a vlož do svojich fotiek hashtag #bratislavaregion.
Najlepšie fotky pridáme na náš účet!
Viac z Instagramu