Jump Arena

Ivánska cesta 30/D, Bratislava
Bratislava
02/2086 2411
www.jumparena.sk

FREEJUMP

Príď si len tak zaskákať, máš minimálne hodinu na objavovanie svojich schopností a limitov. K dispozícii máš všetky atrakcie. V JUMP ARENE nájdeš:

> 27 pospájaných trampolín: Zaskáč si a zabávaj sa. Ak budeš mať chuť vyskúšaj aj základné akrobatické prvky ako je odrazenie z kolien alebo zo sedu. Pre zvládnutie salta vzad môžeš využiť naklonené trampolíny. Na nácvik náročnejších akrobatických prvkov skús penovú jamu.

>Smečovanie: Slam Dunk Contest: Toto musíš dať! Poriadne sa odraz a zasmečuj!

Vybíjaná: Ultimate Dodgeball: Ideálna zábavka pre teba, tvoju partiu alebo skupinu hráčov, ku ktorej sa môžeš pridať. Loptou sa snažíš zasiahnuť hráča súperovho tímu, a naopak vyhnúť sa jeho útokom. V JUMP ARENE pritom využívaš vlastnosti trampolíny, vyhýbaš sa výskokmi a uhýbacími manévrami, pričom môžeš využiť aj bočné naklonené trampolíny.

> Penová jama: Odraz sa z trampolíny, zaži beztiažový stav a uži si mäkký dopad ako do perinky. Penová jama je taktiež ideálna na tréning pokročilejších akrobatických trikov.Skoky z veže do air bagu: Zažiješ adrenalín voľného pádu. Veže sú vysoké od 2 do 2,5 metra. Po skoku dopadneš do vzduchom naplneného air bagu. Môžeš si tak vyskúšať koordinovanie tela počas letu. Alternatívou skoku do air bagu z veže je skok z trampolíny.

> Chôdza a skákanie na lane: Chôdzu po lane určite poznáš. U nás je jej tréning maximálne bezpečný. Ak aj spadneš, dopadneš do penovej jamy s molitanovými kockami. JUMP ARENA je ideálnym miestom na tvoje prvé kroky po lane. Je vhodná aj pre pokročilých, pretože tu môžu bezpečne trénovať skoky a náročnejšie triky.


PÁRTY, OSLAVY

Môžeš sa spoľahnúť, zorganizujeme ti párty, na ktorú tvoji priatelia len tak nezabudnú. Pripravíme vám skvelé jedlo a občerstvenie. Zažívať stále niečo nové, to vás spája.


TEAMBUILDING

Jumping je vhodný pre všetkých. Po prvých skokoch prichádza úsmev a smiech. Pri adrenalinových atrakciách ako je skok z veže do airbagu, si budete dodávať odvahu na prekonanie vlastných limitov.


Otváracie hodiny:

Pondelok - Štvrtok 11:00 - 21:00

Piatok 11:00 - 22:00

Sobota 9:00 - 22:00

Nedeľa 9:00 - 21:00

Vstupné

Základné vstupné 60 min. 9,90 €
90 min. 13,90 €
120 min. 16,90 €
 
Skupinový vstup 8,50 € (MŠ, ZŠ, SŠ, VŠ, kluby, tábory)
Permanentka 89 € (pre členov klubu, 10x vstup, 1x ponožky)
Ponožky 2,90 €

Protišmykové ponožky sú pre vstup do JUMP ARÉNY povinné.


foto ©Jump Arena

Jump Arena

Najlepšie zľavy v Bratislave a okolí

Bratislava CARD City&Region je oficiálnou destinačnou turistickou kartou, ktorá vám umožňuje spoznať a zažiť to najlepšie, čo mesto Bratislava a región ponúkajú.
  • voľný vstup do múzeí a galérií
  • bezplatná prehliadka
  • neobmedzená doprava
  • ďalšie zľavy do výšky 50%
Kúpiť online


Instagram

#bratislavaregion
Sleduj @bratislavaregion.travel a vlož do svojich fotiek hashtag #bratislavaregion.
Najlepšie fotky pridáme na náš účet!
Viac z Instagramu