Penati Golf Resort

Šajdíkove Humence 443
Bratislava region

Každého návštevníka prekvapí obrovská rozľahlosť, krása a sviežosť celého areálu. Každý deň sa napĺňa veľkorysá vízia golfového raja, ktorá spája špičkové parametre najvyššej kvality s neuveriteľnou krásou 217-hektárového rezortu. 36-jamkový golfový rezort poskytuje multi zážitok z meniacej sa scenérie nádherného podhoria.


 

Široké zvlnené ferveje, ktoré ponúkajú hráčom dostatočnú voľnosť na hru, bez autov, s dostatkom súkromia, vynikajúcou viditeľnosť na gríny, vysoké tvarované „Nicklaus Design“ pieskové bunkery a náročnosť rôznorodého terénu s najdlhšou,  716-metrovou jamkou v Európe, potvrdzujú jedinečnosť LEGEND COURSE, prvého z dvoch 18-jamkových ihrísk. 

Druhé golfové ihrisko HERITAGE COURSE dizajnéri vybudovali v úzkom súzvuku s prírodnými danosťami územia a s odkazom na tradičné princípy dizajnu golfových ihrísk.

Golfový areál umožní tisícom turnajových divákov sledovať golfové zápolenie a voľne prechádzať medzi jednotlivými jamkami, zásluhou čoho sa spontánne stanú súčasťou golfového zápolenia.

Ďalšia mimoriadna prírodná danosť – piesočné podložie ihriska ‒ zaručuje, že si terén zachováva svoj pôvodný charakter aj po daždi. Preto tu golf môže pulzovať od skorej jari až do neskorej jesene, čo je jednou z priorít Penati Golf Resort.

Penati Golf Resort je na Slovensku ojedinelý projekt, ktorý pribudol na mape špičkových golfových rezortov v strednej Európe. Vyrástol na Záhorí, pri meste Senica, uprostred borovicových lesov, na pôde posiatej bielymi piesočnými dunami. Prvý areál u nás, ktorý svojou neobvyklou rozlohou na ploche 217 hektárov a vlastnosťami splní očakávania širokého spektra golfistov a golfových priaznivcov. Investícia do realizácie celého projektu dosiahne 20 miliónov Eur.

Okrem 36-jamkového golfového rezortu svetových parametrov ponúkne pestré možnosti na relax, aktívny oddych a na kvalitné trávenie voľného času.

V zelenej oáze v dotyku s ihriskami vyrastá rekreačná oblasť s ponukou komfortných rekreačných viliek pri jazere a s pozemkami určenými na stavbu rodinných domov na bývanie podľa individuálnych predstáv budúcich majiteľov.

Neopakovateľnou scenériou areálu a rozmanitosťou aktivít sa golfový rezort stáva protipólom unavujúcej dynamike života. Zelená oáza v prekrásnej krajine s veľkým jazerom obklopeným slnečnými plážami a romantickými zákutiami poskytne dokonalý zážitok.

Stáva sa skutočným rajom pre aktívnych hráčov golfu aj pre členov ich rodín, priateľov a všetkých, ktorí radi spoznávajú nových ľudí a vyznávajú aktívny a zdravý životný štýl.



Penati Golf Resort

Najlepšie zľavy v Bratislave a okolí

Bratislava CARD City&Region je oficiálnou destinačnou turistickou kartou, ktorá vám umožňuje spoznať a zažiť to najlepšie, čo mesto Bratislava a región ponúkajú.
  • voľný vstup do múzeí a galérií
  • bezplatná prehliadka
  • neobmedzená doprava
  • ďalšie zľavy do výšky 50%
Kúpiť online


Instagram

#bratislavaregion
Sleduj @bratislavaregion.travel a vlož do svojich fotiek hashtag #bratislavaregion.
Najlepšie fotky pridáme na náš účet!
Viac z Instagramu