Sedin Golf Resort

Nové Osady č. 110 Veľké Úľany
Bratislava region
www.golfsedin.sk

Golfový rezort Sedin vám ponúka 18 jamkové golfové ihrisko s dvoj-jamkovou akadémiou, a tréningovými plochami. Okolitá príroda s vodnými plochami vytvára dokonalý súlad rekreačných aktivít a majstrovského tréningu.

18. jamkové ihrisko

V krásnom prostredí lužných lesov Malého Dunaja, nový klubový dom s kompletným zázemím pre členov klubu, aj ostatných hráčov, je lákadlom pre celé rodiny golfistov, výkonnostných hráčov, aj nových záujemcov o tento krásny šport. To všetko v pokojnom a tichom prostredí a v tieni storočných stromov.Pre členov klubu
sú pripravené samostatné priestory, zľavy a iné benefity. Okrem iného aj vyhradené časy v každej hodine prevádzky ihriska, pri včasnom objednaní tee time.Kvalitné cvičné plochy, driving range a akadémia so zvláštnym zreteľom na mladé talenty sú samozrejmosťou.

Pre členov klubu
 - sú pripravené samostatné priestory, zľavy a iné benefity. Okrem iného aj vyhradené časy v každej hodine prevádzky ihriska, pri včasnom objednaní tee time.
 - kvalitné cvičné plochy, driving range a akadémia so zvláštnym zreteľom na mladé talenty sú samozrejmosťou.


Sedin Golf Resort

Najlepšie zľavy v Bratislave a okolí

Bratislava CARD City&Region je oficiálnou destinačnou turistickou kartou, ktorá vám umožňuje spoznať a zažiť to najlepšie, čo mesto Bratislava a región ponúkajú.
  • voľný vstup do múzeí a galérií
  • bezplatná prehliadka
  • neobmedzená doprava
  • ďalšie zľavy do výšky 50%
Kúpiť online


Instagram

#bratislavaregion
Sleduj @bratislavaregion.travel a vlož do svojich fotiek hashtag #bratislavaregion.
Najlepšie fotky pridáme na náš účet!
Viac z Instagramu