Bratislava baví

26. júl. 2023

Letné prázdniny sa preklopili do druhej polovice, mnohí majú už hlavnú dovolenku za sebou a hľadajú nové dobrodružstvá či program pre prázdninujúce deti. Ani rodičia však nemusia prísť skrátka - veď cieľom dobrého výletu je zabaviť celú rodinu! Ponúkame vám niekoľko nápadov, ako stráviť príjemné chvíle v tomto letnom období, tentoraz v hlavnom meste Bratislava.

Príroda nás baví:

Rýchločlny: Ste dostatočne odvážni na to, aby ste si užili polhodinovú jazdu rýchloloďou? Vydajte sa s rodinou na vzrušujúcu jazdu po Dunaji na speedboate a užite si adrenalín, kým obdivujete panorámu mesta.

Image title


Výletná loď na Devín: Pripravte si piknikový kôš plný dobrôt a vydajte sa za dobrodružstvom na výletnej lodi na majestátny hrad Devín, kde si vychutnáte históriu, krásne výhľady do troch krajín a prechádzku pri sútoku riek Dunaja a Moravy.

Image title


Zoologická záhrada: Strávte deň v meste a predsa v prírode v bratislavskej ZOO a obohaťte svoje deti o nové poznatky z kráľovstva zvierat.

Image title


Lanové centrum: Lanoland na bratislavskom Kamzíku je tou pravou voľbou, ktorá vám cez víkend ponúka zábavu pre deti aj dospelých v prírode. Vyskúšajte si prekonávanie prekážok vo výškach, šmýkanie sa po ziplinoch a cíťte sa ako skutočný dobrodruh.

Image title


História nás baví:

Prešporáčik: Objavte historické centrum Bratislavy na malom vláčiku, ktorý vás prevezie cez najkrajšie miesta so zaujímavým výkladom.

Image title


Mestská šifrovacia hra: Vydajte sa na zábavnú a vzdelávaciu cestu priamo v uliciach Bratislavy. Príbeh o ukradnutej korune zaujme všetkých dobrodruhov a objaviteľov. Hra je k dispozícii zadarmo na webovej stránke bystronovci.sk a umožní vám oživiť slávnu korunovačnú históriu hlavného mesta.


Leto je ideálny čas na spoznávanie nových miest a plnohodnotné trávenie času s rodinou. Dopredu naplánované aktivity vám pomôžu udržať deti zaujaté a aktívne, zatiaľ čo aj starší členovia rodiny sa pobavia a vychutnajú si príjemné spoločné chvíle. Nech už sa rozhodnete pre akýkoľvek zo skvelých výletov, v Bratislave je všetko len naskok!





Instagram

#bratislavaregion
Sleduj @bratislavaregion.travel a vlož do svojich fotiek hashtag #bratislavaregion.
Najlepšie fotky pridáme na náš účet!
Viac z Instagramu