Margitin Dvor

Častá
Malé Karpaty
www.margitindvor.sk

Cenník:

Jazdecká škola, služby so záprahom, vaše kone na pasienku, školské výlety a exkurzie.

Popis:

Margitin dvor sa nachádza vo vinohradníckej oblasti v Malých Karpatoch na úpätí lesa v mierne svahovitom teréne. Zameriava sa na chov koní v ich prirodzenom prostredí s cieľom zabezpečiť ich prirodzený a zdravý rozvoj, odolnosť voči chorobám, či iným nepriaznivým činiteľom. Kone sú voľne ustajnené na pasienkoch počas celého roka, v prípade nepriaznivého počasia sa môžu ukryť v prístreškoch a boxoch. Kone sú kŕmené pre ne najprirodzenejším jadrovým krmivom – ovsom, ktoré je období jar – jeseň dopĺňané pastvou a senom ad libidum.

V Margitinom dvore si môžete vyskúšať jazdenie na koni a oboznámiť sa pri tom so životom koní. Jazdí sa na koňoch pokojných a vyrovnaných pováh pod dohľadom profesionálov. Pre deti je pripravené jazdenie na poníkoch. Ak nemáte chuť jazdiť, môžete využiť relaxačné cvičenie na koni. Najkrajší pohľad na svet je nie len zo sedla, ale aj z koča ťahaného koňmi. Na Margitinom dvore si tento neopakovateľný zážitok určite užijete. Kokrétne vychádzku na bričke do prírody, ale aj na okolité hrady a zámky, svadobný kočiar na hrade Červený kameň, vozenie detí v doprovode dospelých v dvojzáprahu poníkov a mnoho ďalších. Margitin dvor každý rok organizuje niekoľkodňové výlety v sedle, čiže putovanie na koni. V sedle strávite nádherné chvíle v prírode, spoznáte bližšie potreby svojho koňa, jeho povahu a vlastnosti. Navštívite miesta, kde ste ešte neboli a kam sa bežne nedostanete. Ak máte vlastného koňa a nemáte ho kde ustajniť, môžete využiť službu starostlivosť o koňa. Pracovníci farmy sa o neho postarajú, zabezpečia mu celodenný dohľad a môžu sprostredkovať aj veterinárnu a kováčsku službu. Margitin dvor okrem iného pre Vás rád pripraví firemnú akciu formou teambuildingu alebo relaxačných antistresových aktivít. Taktiež podporuje školské výlety a exkurzie.

Margitin Dvor

Najlepšie zľavy v Bratislave a okolí

Bratislava CARD City&Region je oficiálnou destinačnou turistickou kartou, ktorá vám umožňuje spoznať a zažiť to najlepšie, čo mesto Bratislava a región ponúkajú.
  • voľný vstup do múzeí a galérií
  • bezplatná prehliadka
  • neobmedzená doprava
  • ďalšie zľavy do výšky 50%
Kúpiť online


Instagram

#bratislavaregion
Sleduj @bratislavaregion.travel a vlož do svojich fotiek hashtag #bratislavaregion.
Najlepšie fotky pridáme na náš účet!
Viac z Instagramu