Čakajú nás podujatia, ktoré spestria dušičkový víkend

Po stopách horských ľudí, Sakrálny koncert vo Vrakuni, Predvianočná nočná mora, Otvorenie novej rozhľadne Alexandra Filípka, Historické potulky Malackami, Martinské posedenie pri heligónke. Podujatia, ktoré nám spestria víkend počas dušičkového obdobia.

„Všetci sme dlho čakali na novú rozhľadňu na Veľkej Homole. Každého z Vás určite poteší, že tento víkend sa nová rozhľadňa otvorí a vy si znovu budete môcť pozrieť nádherný výhľad na Malé Karpaty,“ povedal výkonný riaditeľ KOCR Bratislava Region Tourism Lukáš Dobrocký.

Príďte zistiť kto boli Huncokári, ako žili, čím sa živili, čomu verili a ako sa zabávali. Pritom sa prejdete krásnym prostredím Zochovej chaty. Prehliadka začína pred vchodom Hotela Zochova chata o 14:50.

Hrad Červený Kameň Vás pozýva na scénickú prehliadku Predvianočná nočná mora. Pozrite si príbeh o ukradnutých Vianociach od štvrtka do soboty od 10:00 do 18:00.

V kostole Mena Panny Márie sa v piatok o 19:00 uskutoční Sakrálny koncert s hosťujúcim sólistom SND Romanom Krškom a členmi operného zboru SND.

V sobotu o 13:00 sa pre verejnosť otvára nová rozhľadňa Alexandra Filípka na Veľkej Homole. Turisti sa dočkali novej rozhľadne a môžu si znova dopriať nádherný výhľad na Malé Karpaty.

Bližšie spoznať Malacky môžete v sobotu a nedeľu od 14:00 do 17:00. Poprechádzate sa mestom, starým cintorínom a kláštornými kryptami.

Príjemné Martinské posedenie pri heligónke sa uskutoční v nedeľu o 16:00 v DK Senica. Spravte si príjemnú oddychovú nedeľu pri heligónke.


Instagram

#bratislavaregion
Sleduj @bratislavaregion.travel a vlož do svojich fotiek hashtag #bratislavaregion.
Najlepšie fotky pridáme na náš účet!
Viac z Instagramu