BRATISLAVA REGION TOURISM MEDZI TROMA NAJLEPŠÍMI

BRATISLAVA, 1. 10. 2015 – – Súťaž najlepších PR projektov uplynulého roka PROKOP 2015 zverejnil už svoje shortlisty a Turizmus regiónu Bratislava sa prebojoval do prvej trojice. Krajská organizácia cestovného ruchu bojuje o prvenstvo v kategórii Regional Community Relations s projektom Objavuj poklady bratislavského regiónu 2014 práve v čase, keď aktívni hľadači hľadajú skryté poklady už v treťom ročníku hry.

Podujatie Objavuj poklady bratislavského regiónu má vďaka originálnej myšlienke nepochybne právom svoje miesto v rebríčku TOP 3 regionálnych PR akcií,“ povedal predseda Bratislavského samosprávneho kraja Pavol Frešo.

Do súťaže PROKOP 2015, ktorú už 6. rok organizuje Asociácia Public relations SR, sa prihlásilo spolu 80 projektov v 11 kategóriách. O víťazoch sa rozhodne na slávnostnom vyhlasovaní, ktoré sa uskutoční 5. októbra v bratislavskom hoteli Holiday Inn.

Aktuálny 3. ročník podujatia Objavuj poklady je v plnom prúde. Z 225 doposiaľ zverejnených súradníc nálezcovia odhalili takmer tri štvrtiny. Už zajtra bude škriatkami z krajskej organizácie cestovného ruchu zverejnených séria posledných 75 súradníc. Hľadači však môžu pokračovať aj v hľadaní tých doposiaľ neobjavených, všetky potrebné informácie sú dostupné na www.objavujpoklady.sk. Ešte stále sú v hre lákavé ceny: tri automobily Volkswagen na mesiac, let balónom, lístky na hokej, degustácie, kurzy lezenia a množstvo ďalších.

Projekt Objavuj poklady pochválilo už mnoho ľudí, predovšetkým súťažiace rodiny s deťmi a to je pre nás dôležité. Uznanie zo strany profesionálov v oblasti PR nás však motivuje neustále sa zdokonaľovať a robiť všetko pre to, aby bol bratislavský región tým najlepším z najlepších,“ vyjadril sa Lukáš Dobrocký, výkonný riaditeľ KOCR Bratislava Region Tourism.

Ďalšie tipy na trávenie voľného času v bratislavskom regióne nájdete na stránkach www.gob.sk a www.facebook.com/BratislavaRegionTourism.


Instagram

#bratislavaregion
Sleduj @bratislavaregion.travel a vlož do svojich fotiek hashtag #bratislavaregion.
Najlepšie fotky pridáme na náš účet!
Viac z Instagramu