Ocenené poklady Bratislavského regiónu

Ocenené poklady Bratislavského regiónu 


Krajská organizácia cestovného ruchu Bratislava Region Tourism, ktorej zakladateľom je Bratislavský samosprávny kraj, si zo včerajšieho udeľovania cien PROKOP 2015 odniesla ocenenie za hru Objavuj poklady Bratislavského regiónu.


„Z nápaditej hry Objavuj poklady Bratislavského regiónu sa u nás v kraji stalo rodinné striebro, doslova náš rodinný poklad. Ocenenému tímu gratulujem a verím, že aj ďalšie projekty Krajskej organizácie cestovného ruchu budú rovnako úspešné. Teší nás, že skvelý nápad hry Objavuj poklady Bratislavského regiónu ocenili už aj PR odborníci,“ povedal predseda Bratislavského samosprávneho kraja Pavol Frešo.


Piaty októbrový večer patril v Bratislave všetkým PR manažérom a organizáciám, ktoré prihlásili svoje projekty do šiesteho ročníka súťaže PROKOP, teda do súťaže najlepších PR projektov za uplynulý rok.

Ocenenie si odniesla aj Krajská organizácia cestovného ruchu Bratislava Region Tourism. Za projekt Objavuj poklady Bratislavského regiónu získala tretie miesto v kategórii Regional Community Relations, teda v kategórii, v ktorej sú oceňované projekty zamerané na vytváranie dlhodobých vzťahov medzi samosprávou a jej obyvateľmi, či príslušníkmi určitej komunity.

„Objavuj poklady Bratislavského regiónu sú momentálne na konci tretieho ročníka. Ocenenie nezískal len minulý ročník, je to ocenenie celého projektu, ktorý si medzičasom požičali aj iné organizácie. Pre celý náš tím je to povzbudenie do ďalších projektov, ktorých aj vďaka podpore Bratislavského samosprávneho kraja, máme rozrobených hneď niekoľko. Pretože tí štyria škriatkovia, ktorí zakopávali poklady po regióne, to je mladý energický tím ľudí, pred ktorými stoja ešte veľké výzvy,“ zhodnotil výkonný riaditeľ Krajskej organizácie cestovného ruchu Lukáš Dobrocký.


Celkovo bolo prihlásených 80 projektov v 11 kategóriách.


Instagram

#bratislavaregion
Sleduj @bratislavaregion.travel a vlož do svojich fotiek hashtag #bratislavaregion.
Najlepšie fotky pridáme na náš účet!
Viac z Instagramu