Hlavné ceny sú už rozdané. Súťaž v objavovaní pokladov však pokračuje

BRT: HLAVNÉ CENY SÚ UŽ ROZDANÉ. SÚŤAŽ V OBJAVOVANÍ POKLADOV VŠAK POKRAČUJE

Tretí ročník súťaže „Objavuj poklady bratislavského regiónu“ už od soboty pozná výhercov zlosovateľných cien. 20 pokladov s okamžitými výhrami ešte čaká na svojich majiteľov do konca októbra.

Predseda Bratislavského samosprávneho kraja Pavol Frešo povedal: „Tento ročník s nami súťaží mimoriadne veľké množstvo hľadačov, čo len potvrdzuje, že ľudia majú o krásy regiónu záujem. A ten radi podporíme pokračovaním podujatia.“

Hlavné ceny sa žrebovali na šarkaniáde vo Vajnoroch. Napriek sychravému počasiu jesenná zábava vylákala z domovov veľa rodín a potvrdila, že zlé počasie nie je prekážkou, najmä nie pre deti. Automobily, let balónom či lístky na hokej sú síce rozdané, šance na získanie cien sa však zvýšili. Od soboty totiž zostali ukryté ešte poklady s okamžitou výhrou. Každý jeden nálezca získava okrem kupónu na lezeckú stenu K2 automaticky aj niektorú z ďalších výhier.

V hre je ešte stále množstvo zážitkových poukazov. Rodiny s deťmi určite ocenia jazdu autíčkom Prešporáčikom, prehliadkový okruh hradom Červený Kameň či zábavu v Aquaparku Senec. Fanúšikov kultúry potešia lístky do Divadla Aréna alebo kombinácia umenia a lahodného vína v Zoya Museum. Na adrenalínových nadšencov stále čakajú aktivity v areáli vodných šport Divoká Voda a interaktívna tímová hra v Escape Room. Nepochybne všetky vekové i záujmové kategórie však rozveselí dobré jedlo, čoho sú zárukou husacie hody v Gurmánskom Grobe u Haškovcov.

„Táto súťaž je o spoznávaní atraktívnych miest, ale aj o rozdávaní darčekov. Práve preto dávame do 31. októbra možnosť nájsť tie poklady, ktoré okamžite obdarujú každého nálezcu,“ povzbudzuje k hľadaniu Lukáš Dobrocký, výkonný riaditeľ KOCR Bratislava Region Tourism.


Instagram

#bratislavaregion
Sleduj @bratislavaregion.travel a vlož do svojich fotiek hashtag #bratislavaregion.
Najlepšie fotky pridáme na náš účet!
Viac z Instagramu