MEDZINÁRODNÝ VEĽTRH CESTOVNÉHO RUCHU V LONDÝNE BUDE AJ O BRATISLAVSKOM REGIÓNE

2. novembra štartuje v Londýne World Travel Market 2015 (WTM) a krajská organizácia cestovného ruchu Bratislava Region Tourism na ňom nebude chýbať. V dňoch od 2. do 5. novembra budú jej zástupcovia prezentovať ponuku turistických atraktivít malokarpatského, podunajského, záhorského regiónu a okolia hlavného mesta SR Bratislavy.

Predseda Bratislavského samosprávneho kraja Pavol Frešo sa vyjadril: „O tom, že sa náš kraj vyznačuje mnohými krásami, vieme všetci. Je však nesmierne dôležité, aby sa o tom dozvedeli aj za hranicami. Medzinárodné veľtrhy sú na to skvelou príležitosťou a som si istý, že potenciálnym návštevníkom opäť budeme mať čo ponúknuť.“

Organizátori 36. ročníka veľtrhu očakávajú tento rok účasť viac ako 50 000 špecialistov na cestovný ruch, zástupcov vlád a médií zo 186 krajín. WTM ponúka jedinečnú príležitosť v priebehu 4 dní nadväzovať nové kontakty, rokovať a nastoliť nové trendy v rámci globálneho obchodu s cestovaním. Podľa oficiálnej správy boli od vzniku na tomto prestížnom podujatí uzatvorené zmluvy v hodnote 2,5 miliardy libier.

Priestor Slovak Tourist Board zdieľa krajská organizácia cestovného ruchu s ďalšími 7 agentúrami: ALBATROS DMC, Bratislava Tourist Board, Central Slovakia Tourist Board, E-TRAVEL SLOVAKIA, Kosice City, Region High Tatras, Tatry Mountain Resorts a TOUR4U.

Naším zámerom je, aby sme regiónu, ktorý má unikátne vína, gastronómiu a prírodu, pomohli získať medzinárodnú pozornosť. Myslím, že veľtrh v Londýne je dobrou príležitosťou, ako sa odprezentovať v tom najlepšom svetle,“ povedal výkonný riaditeľ KOCR Bratislava Region Tourism Lukáš Dobrocký.


Instagram

#bratislavaregion
Sleduj @bratislavaregion.travel a vlož do svojich fotiek hashtag #bratislavaregion.
Najlepšie fotky pridáme na náš účet!
Viac z Instagramu