Úspešní hľadači sa už vozia na nových autách

Zástupcovia Krajskej organizácie cestovného ruchu Bratislava Region Tourism odovzdali hlavné ceny víťazom hry Objavuj poklady Bratislavského regiónu. Traja úspešní hľadači sa najbližší mesiac budú voziť na nových autách Volkswagen Golf.

„Bolo skrytých 300 pokladov, z ktorých 92 bolo okamžitých výhier a 208 pokladov bolo zlosovateľných. Z dokopy 300 zostalo iba 20 pokladov, ktoré neboli odhalené, čo nás teší, pretože tento ročník považujeme za jeden z najúspešnejších. Tieto poklady mohli nájsť rôzne, mohli ich nájsť na kultúrnych podujatiach, mohli ich nájsť pri rôznych historických atraktivitách, mohli ich nájsť na rôznych zaujímavých miestach. Niektoré boli ľahko dostupné, ako napríklad tie, ktoré boli schované v Starom Meste a niektoré poklady boli viac zakopané alebo viac schované napríklad niekde v Karpatoch,“ vyjadril sa po odovzdaní cien výkonný riaditeľ Krajskej organizácie cestovného ruchu Bratislava Region Tourism Lukáš Dobrocký.

Tretí ročník úspešného podujatia Objavuj poklady bratislavského regiónu odštartoval 11. 9. a skončil sa 30. 10. 2015. Princípom hry je hľadanie skrytých pokladov, ktoré po kraji zakopali štyria škriatkovia. V každom boli informácie o mieste, na ktorom sú skryté a aj dôvody, prečo práve toto miesto. Motiváciou však boli aj okamžité a zlosovateľné ceny.

Traja úspešní hľadači pokladov sa budú najbližší mesiac voziť na aute Volkswagen Golf, ktoré im včera odovzdal predseda krajskej organizácie cestovného ruchu Martin Zaťovič a výkonný riaditeľ tejto organizácie Lukáš Dobrocký. Výhercami sú Simona Trpková, Terezka Ondrášiková a Lenka Šurinová.

Projekt Objavuj poklady bratislavského regiónu pre mesiacom získal ocenenie v súťaži najlepších PR projektov PROKOP 2015.


Instagram

#bratislavaregion
Sleduj @bratislavaregion.travel a vlož do svojich fotiek hashtag #bratislavaregion.
Najlepšie fotky pridáme na náš účet!
Viac z Instagramu