MADRIDSKÍ FILMÁRI NAKRÚCAJÚ V BRATISLAVSKOM REGIÓNE

Obľúbený televízny program Madridčania po svete (Madrileňos por el Mundo) sa v týchto dňoch nakrúca v okolí hlavného mesta Slovenska v spolupráci s Bratislava Region Tourism. Televízna spoločnosť Telemadrid vyslala zo Španielska 2 redaktorov, ktorí okrem rozhovoru s rodinami Madridčanov žijúcich v regióne Bratislavy, poukážu na miesta kde pracujú, radi trávia čas, kde sa dobre je a zabáva – gastronómiu totiž Španieli považujú za veľmi dôležitú a hodnotia podľa nej turistické miesta.

Ponuku madridskej televízie považujem za výbornú myšlienku, ako si medzi španielskym publikom urobiť dobrú reklamu. Od apríla má navyše Bratislava s Madridom priame letecké spojenie trikrát týždenne, preto je pre nás táto destinácia zase o čosi bližšou a zaujímavejšou,“ hovorí Pavol Frešo, predseda Bratislavského samosprávneho kraja.

Krajská organizácia cestovného ruchu sa v rámci týždenného pobytu novinárov podieľa na pestrom programe troch dní: 16., 18. a 19. decembra. Po tradičnej historickej prehliadke Bratislavského hradu si žurnalisti budú môcť zblízka obzrieť divoké šelmy v Oáze sibírskeho tigra v Kostolnej pri Dunaji. Ešte väčšia dávka adrenalínu čaká televízny štáb pri zoskoku z mosta. O zážitky, tentoraz tie gurmánske, nebude núdza ani na husacích hodoch v Slovensko Grobe, ktoré určite presvedčia o jedinečnosti tunajšej – pre Španielov tak významnej – gastronómie.

 „Vynasnažíme sa, aby príležitostí na nakrúcanie madridských filmárov bolo čo najviac. Či už pri výstupe na hrad Devín, prehliadke Modrého kostolíka, známej veže UFO alebo múzea moderného umenia Danubiana. Verím, že z tejto, našej deviatej tohtoročnej infocesty, vznikne reportáž, ktorá ukáže región v tom najlepšom svetle,“ povedal výkonný riaditeľ KOCR Bratislava Region Tourism Lukáš Dobrocký.


BRT 16.12.2015


Instagram

#bratislavaregion
Sleduj @bratislavaregion.travel a vlož do svojich fotiek hashtag #bratislavaregion.
Najlepšie fotky pridáme na náš účet!
Viac z Instagramu