Najznámejšia vinárska oblasť od dnes členom Bratislava region tourism

Dnešné mimoriadne valné zhromaždenie Krajskej organizácie cestovného ruchu Bratislava Region Tourism schválilo prijatie nového člena, ktorým je Oblastná organizácia cestovného ruchu Malé Karpaty. 

„Rozširovanie členskej základne Krajskej organizácie cestovného ruchu je plne v súlade s víziou spolupráce, ktorú presadzujem od svojho nástupu. Oblasť Malokarpatska je skvelá turistická destinácia. Rovnako ako všetky v našom regióne. Našou ďalšou métou je rozšírenie členov aj o Oblastnú organizáciu cestovného ruchu Záhorie. Aj v cestovnom ruchu totiž platí, že ak chceme byť úspešní, treba spolupracovať,“ vyjadril sa po valnom zhromaždení výkonný riaditeľ Krajskej organizácie cestovného ruchu Bratislava Region Tourism Lukáš Dobrocký.

Vstup Oblastnej organizácie cestovného ruchu Malé Karpaty do Krajskej organizácie cestovného ruchu Bratislava Region Tourism je plusom pre celý bratislavský región. Vytvára sa tak sieť poskytovateľov služieb v cestovnom ruchu, ktorí si navzájom už nebudú konkurovať, ale môžu spolupracovať a priniesť spoločne turistom výhodné balíčky. Začiatok spolupráce sa prejavil už v treťom kvartáli roku 2015, keď Malokarpatský región zaznamenal zvýšenie počtu turistov o viac 19% a tento trend pokračuje aj v 4. kvartáli.

„Vstup OOCR Malé Karpaty je pre rozvoj cestovného ruchu veľmi výrazným krokom vpred. Bez spolupráce a vzájomnej podpory, nie je možné doručiť návštevníkom nášho kraja všetko to, čo stojí za opätovnú návštevu. Teší ma, že po tom, ako sme vymenili vedenie KOCR BRT nastal výrazný posun aj v oblasti spolupráce. Vážim si dôveru, ktorú nám na základe výsledkov KOCR BRT prejavujú oblastné organizácie cestovného ruchu v našom kraji,“ skonštatoval predseda Bratislavského samosprávneho kraja Pavol Frešo.


BSK, tlačová správa 29. decembra 2015


Instagram

#bratislavaregion
Sleduj @bratislavaregion.travel a vlož do svojich fotiek hashtag #bratislavaregion.
Najlepšie fotky pridáme na náš účet!
Viac z Instagramu