NAJVAČŠÍ MAĎARSKÝ VEĽTRH CESTOVNÉHO RUCHU V BUDAPEŠTI - UTAZÁS, BUDE AJ O BRATISLAVSKOM REGIÓNE

Dnes štartuje v Budapešti 39. Veľtrh cestovného ruchu - Utazás 2016. Nebude na ňom chýbať ani krajská organizácia cestovného ruchu Bratislava Region Tourism, ktorá tak predstaví bratislavský región už na štvrtom medzinárodnom veľtrhu cestovného ruchu v tomto roku.

 V dňoch od 3. do 6. marca budú  zástupcovia krajskej organizácie prezentovať bohatú ponuku turistických atraktivít malokarpatského, podunajského, záhorského regiónu a okolia hlavného mesta Slovenskej republiky, Bratislavy priamo v Budapešti.

„Našim cieľom je motivovať zahraničných susedov, aby sa vydali spoznať krásy bratislavského regiónu. Vďaka svojim možnostiam je daný región stále vyhľadávanejším turistickým cieľom aj maďarských návštevníkov. Milovníci bohatej kultúry, jedinečnej gastronómie a vinárstva, prírody či relaxu, každý si tu príde na svoje. Treba sa prísť na vlastnej koži presvedčiť o bohatej ponuke s kvalitnými službami,“ povedal výkonný riaditeľ KOCR Bratislava Region Tourism Lukáš Dobrocký.

Slovensko je v Maďarsku vnímané ako krajina, ktorá poskytuje úchvatné prírodné scenérie a nedotknutú prírodu spolu s kultúrnymi a historickými zaujímavosťami. Významným dôvodom na návštevu Slovenska je aj spojitosť s minulosťou a maďarskou históriou. Maďari majú u nás viacero rodinných a príbuzenských vzťahov, kvôli ktorým sa sem opätovne vracajú. Zaujímavosťou je, že až 83 % maďarských turistov navštevuje Slovensko počas leta (zdroj: SACR). V poslednej dobe maďarskí návštevníci  vyhľadávajú najmä zážitkový cestovný ruch, o ktorý je v bratislavskom regióne veľký záujem. Bratislavský región má čo ponúknuť, svedčí o tom aj minuloročné zážitkové video „Living the life“, ktoré vo Vás doslova vyvolá chuť zažiť niečo výnimočné. Skok z 110 metrov vysokého komína, rafting na Divokej Vode, wakelake na Zlatých Pieskoch, dobrodružné singletrackové zjazdy ako aj oddych pri pohári dobrého vína... To všetko, a nielen to, nájdete v bratislavskom regióne.

Veľtrh cestovného ruchu Utazás ponúka počas 4 dní priestor pre vytváranie nových obchodných kontaktov nielen pre odbornú verejnosť, ale aj pre návštevníkov. Zároveň poskytuje možnosť oboznámiť sa s novými trendmi v oblasti cestovného ruchu, vymieňať si navzájom skúsenosti a porovnať úroveň vlastných produktov s produktom ostatných krajín. Predpokladaná účasť na veľtrhu je 60 000 návštevníkov.

Krajská organizácia cestovného ruchu Bratislava Region Tourism bude mať svoje miesto v spoločnej expozícií Slovenskej agentúry pre cestovný ruch, ktorá združuje komplexnú ponuku cestovného ruchu na Slovensku. Expozíciu nájdete v pavilóne A na stánku č. 205 K.


Instagram

#bratislavaregion
Sleduj @bratislavaregion.travel a vlož do svojich fotiek hashtag #bratislavaregion.
Najlepšie fotky pridáme na náš účet!
Viac z Instagramu