Odborníčka z Malokarpatskej oblasti bude prednášať na štvrtom workshope

9. júl. 2013

Účastníkov ďalšieho workshopu okrem iného čaká aj prednáška pani Bronislavy Skalovej, ktorá ponúkne svoje znalosti z oblasti vinárskych podujatí a partnerstiev v rámci rozvoja Malokarpatského regiónu.

Bronislava Skalová je od 1994 riaditeľkou a manažérkou cestovnej kancelárie, ktorej jednou z hlavných priorít je rozvoj cestovného ruchu v malokarpatskom regióne. V roku 1995 bola pri zrode Občianskeho združenia Malokarpatská vínna cesta a stala sa jeho členkou. Aktívne sa spolupodieľala aj na organizovaní podujatí Malokarpatskej vínnej cesty. Od roku 2004 je členkou rady Združenia Malokarpatskej vínnej cesty.

Na workshope sa bude venovať téme vinárskych podujatí a partnerstiev z hľadiska rozvoja Malokarpatskej vínnej cesty a regiónu. Na základe predstavenia konkrétnych podujatí v tomto regióne sa hostia workshopu dozvedia o konkrétnych výsledkoch, ktoré podujatia danému regiónu prinášajú. V prezentácii sa dotkne aj problematiky rozvoja spolupráce a partnerstva pri organizovaní podujatí a ponúkne aj svoje praktické skúsenosti pri organizovaní takýchto akcií.


Instagram

#bratislavaregion
Sleduj @bratislavaregion.travel a vlož do svojich fotiek hashtag #bratislavaregion.
Najlepšie fotky pridáme na náš účet!
Viac z Instagramu