Letný LARP Kráľovstvo Vína 2017

od20.7.12:00 do23.7.23:00 2017
od20.7.12:00 do23.7.23:00 2017
Červený Kameň
Malé Karpaty

Nad Vlčími Skalami sa vznáša ticho. Ohnivý drak, dlho väznený v kobkách pod Červeným Kameňom premenil dedinu na spálenisko. Avšak nezúfajte, krčma stále stojí a čapujú v nej trpasličie pivo! Pohraničie je v týchto dňoch nebezpečnejšie než kedykoľvek predtým, vladyka Violet preto prikázala opraviť starú opustenú pevnosť nad dedinou. Vyčíňanie hradného pána, pátrajúceho v ruinách domov po stratenom poklade však rozdúchava uhlíky sporov. Napriek tomu sa hrdinovia schádzajú zo všetkých strán aby si odtrhli svoj kúsok slávy a bohatstva, pretože na troskách starých Vlčích Skál čoskoro vyrastie nový svet.

Šepká sa o nespútanej mágii, o temnote, ktorej sa aj samotná smrť bojí a o zdražovaní elfského čajového pečiva. Krajinou sa vznáša neistý strach a tieňmi kolujú zvesti o znovuobjavení zrúcaniny starého hradu démona Lešija hlboko v skalách, z ktorých trolovia nedávno ušli. Akoby toho všetkého bolo málo, podľa starého proroctva sa hlboko pod zemou prebudila armáda duchov. Kto z vás si trúfa navrátiť Vlčím Skalám starú slávu?

Letný LARP Kráľovstvo Vína 2017

Najlepšie zľavy v Bratislave a okolí

Bratislava CARD City&Region je oficiálnou destinačnou turistickou kartou, ktorá vám umožňuje spoznať a zažiť to najlepšie, čo mesto Bratislava a región ponúkajú.
  • voľný vstup do múzeí a galérií
  • bezplatná prehliadka
  • neobmedzená doprava
  • ďalšie zľavy do výšky 50%
Kúpiť online


Instagram

#bratislavaregion
Sleduj @bratislavaregion.travel a vlož do svojich fotiek hashtag #bratislavaregion.
Najlepšie fotky pridáme na náš účet!
Viac z Instagramu