Aquapark Senec

Slnečné jazerá - sever 903 01 Senec
Podunajsko
www.aquaparksenec.sk

Čo tak ísť si s deťmi zaplávať a vyjašiť sa na toboganoch? Aquapark Senec ponúka množstvo krytých aj vonkajších bazénov, v ktorých si spolu s deťmi môžete zaplávať, zrelaxovať, či zahrať sa v detskom bazéniku a detskom kútiku. Nájdete tu vodné trysky a chrliče, vodný dáždnik, masážne lavice a ďalšie zábavné prekvapenia. Zažite silu harmónie tela a duše v modernej wellness oáze. Uvoľnite sa a doprajte si regeneráciu v niektorej z 8 sáun, 3 víriviek alebo na saunovom ceremoniále.


Ako sa sem dostanete:

Aquapark Aquathermal Senec sa nachádza na okraji mesta Senec, v tesnej blízkosti seneckých jazier. Mesto je situované na juhozápadnom Slovensku, asi 20km severovýchodne od hlavného mesta – Bratislavy. Okolo Senca, prechádza diaľnica D1 Bratislava – Žilina a priamo Sencom prechádza aj železničná trať Bratislava – Štúrovo – Budapešť. Z mesta premáva viacero autobusových liniek, do okolitých miest, najčastejšie do Bratislavy alebo do Trnavy, Modry, Pezinka či Galanty.

Aquapark Senec

Najlepšie zľavy v Bratislave a okolí

Bratislava CARD City&Region je oficiálnou destinačnou turistickou kartou, ktorá vám umožňuje spoznať a zažiť to najlepšie, čo mesto Bratislava a región ponúkajú.
  • voľný vstup do múzeí a galérií
  • bezplatná prehliadka
  • neobmedzená doprava
  • ďalšie zľavy do výšky 50%
Kúpiť online


Instagram

#bratislavaregion
Sleduj @bratislavaregion.travel a vlož do svojich fotiek hashtag #bratislavaregion.
Najlepšie fotky pridáme na náš účet!
Viac z Instagramu