Bratislava flagship restaurant

Námestie SNP č. 8, Bratislava
Bratislava
+421917 927 673

Otváracie hodiny:

Denne od 10:00 - do 24:00
Nedeľa od 12:00 - do 24:00


Popis:

Bratislavská reštaurácia Flagship je situovaná na Námestí SNP v budove bývalého kina našich otcov a mám - v legendárnom Kine Praha. Pod názvom Bratislavskej reštaurácie je napísaná veta, že kto nenavštívil Bratislavskú reštauráciu, nepozná Bratislavu. Nie je to len obyčajná veta. Posúďte sami.

V reštaurácii sa hosťom ponúka široký sortiment jedál, nápojov, špecialít z nášho regiónu, avšak nie len to. Bystrému návštevníkovi neujde snúbiaca sa história so symbolmi Bratislavy priamo v reštaurácii.

Kuchyňa reštaurácie je typická, slovenská, ponúkajú sa špeciality ako halušky, domáce bryndzové pirohy, bobáky, lokše, a to všetko je čerstvo a denne pripravované pred zrakom hostí. V ponuke sa tiež nachádza kapustová polievka, či veľmi obľúbené špeciality na dreve vhodné k pivu, ktoré momentálne už Flagship vyrába priamo pod reštauráciou v prekrásnych barokových pivniciach.

Pri vchádzaní do reštaurácie nemôžete minúť bratislavskú Zlatú uličku, ktorá je vytvorená z replík fasád a artefaktov rôznych historických budov Bratislavy, ktoré však dnes už neexistujú. Jedinou zachovanou je rokový domček Dom u Dobrého pastiera a dnes sa v ňom nachádza Múzeum hodín, ale aj obchod reštaurácie, kde sú ponúkané sezónne špeciality.

Bratislavská reštaurácia sa rozprestira na troch poschodiach, kde návštevníci nájdu pohodu, zážitok a pôžitok. Vybavenie interiéru je z pravých prírodných materiálov, dreva, kameňa, či mramoru a vitráží. Na poschodí si hostia môžu prezrieť Salón Richtára Jakuba, ktorý bol prvým bratislavským "primátorom", ktorý je s obľubou využívaný na spoločenské akcie spolu so Salónom F. X. Messerschmidta. Ten sa nachádza na treťom poschodí a podobá sa na kapitánsky mostík vlajkovej lode - Bratislavskej reštaurácie Flagship.

Kto nebol v Bratislavskej reštaurácii Flagship, nepozná Bratislavu!


Rezervácie:

Svoje rezervácie môžete uskutočniť prostredníctvom internetu : http://www.bratislavskarestauracia.sk/sk/rezervacia

 alebo telefonicky na t. č. +421 918 606 865


(zdroj foto:menucka.sk)

Bratislava flagship restaurant

Najlepšie zľavy v Bratislave a okolí

Bratislava CARD City&Region je oficiálnou destinačnou turistickou kartou, ktorá vám umožňuje spoznať a zažiť to najlepšie, čo mesto Bratislava a región ponúkajú.
  • voľný vstup do múzeí a galérií
  • bezplatná prehliadka
  • neobmedzená doprava
  • ďalšie zľavy do výšky 50%
Kúpiť online


Instagram

#bratislavaregion
Sleduj @bratislavaregion.travel a vlož do svojich fotiek hashtag #bratislavaregion.
Najlepšie fotky pridáme na náš účet!
Viac z Instagramu