Karloveská Klubovňa

Jurigovo nám. 1, 841 04 Karlova Ves
Bratislava

Popis

Šiesta – Karloveská Klubovňa má v interiéri kapacitu viac ako 350 miest. Ďalších 180 miest nájdete na vonkajšej terase. V interiéri nájdete veľa fotografií, ktoré zachytávajú históriu rôznych časti Karlovej Vsi ako napríklad Karloveského ramena, vysokoškolských internátov či budovy Slovenskej televízie. V našich pivárňach nechýba stolný futbal, šípky a veľké LCD obrazovky, na ktorých premietame športové prenosy. Šiesta – Karloveská Klubovňa má v interiéri kapacitu viac ako 350 miest. Ďalších 180 miest nájdete na vonkajšej terase. V interiéri nájdete veľa fotografií, ktoré zachytávajú históriu rôznych časti Karlovej Vsi ako napríklad Karloveského ramena, vysokoškolských internátov či budovy Slovenskej televízie. V našich pivárňach nechýba stolný futbal, šípky a veľké LCD obrazovky, na ktorých premietame športové prenosy. Zlatý Bažant vám do Klubovne vozíme v tepelne izolovanej cisterne priamo z pivovaru. Potom ho prečerpáme do pivných vakov v našich krásnych moderných nerezových tankoch. Práve vďaka tankovej technológii, ktorú využívame ako jediná prevádzka na Slovensku, vám Zlatý Bažant podávame vždy čerstvý a v 100% kvalite. Na každom kroku udržujeme pivo pri ideálnej teplote 7 - 10˚C. na to nám slúži moderná a transparentná tankovňa a sudovňa, t.j. presklená chladiacia miestnosť, v ktorej sú zabezpečené ideálne teplotné podmienky pre pivo.

Ako sa sem dostanete: 

Karloveská Klubovňa sa nachádza na známom Jurigovom námestí, v blízkosti miestnej knižnice, polikliniky či bývalého kina.


zdroj foto : woman.sk


Karloveská Klubovňa

Najlepšie zľavy v Bratislave a okolí

Bratislava CARD City&Region je oficiálnou destinačnou turistickou kartou, ktorá vám umožňuje spoznať a zažiť to najlepšie, čo mesto Bratislava a región ponúkajú.
  • voľný vstup do múzeí a galérií
  • bezplatná prehliadka
  • neobmedzená doprava
  • ďalšie zľavy do výšky 50%
Kúpiť online


Instagram

#bratislavaregion
Sleduj @bratislavaregion.travel a vlož do svojich fotiek hashtag #bratislavaregion.
Najlepšie fotky pridáme na náš účet!
Viac z Instagramu