Reštaurácia Tirolská izba

Záhradnícka 73
Bratislava
www.tirolskaizba.sk/

Tirolská izba je vyhľadávaným miestom pre gurmánov a náročných zákazníkov, ktorí si radi posedia v príjemnom prostredí a pochutia si na špecialitách našich kuchárov. Reštaurácia Tirolská izba je otvorená od roku 1994 a odvtedy sa tešíme stále väčšiemu počtu zákazníkov, čo je dôkazom spokojnosti . V roku 2004 prešla reštaurácia kompletnou rekonštrukciou a zväčšením priestoru, tak aby každá návšteva mala dostatok súkromia a dbali sme aj na dostatočne oddelenie fajčiarskej a nefajčiarskej časti, čomu napomáha aj najmodernejšie odvetrávacie zariadenie. V klimatizovanom prostredí sa usadí 60 osôb v letnom období na terase ďalších 30 osôb. Pre uzavretú spoločnosť ponúkame naším zákazníkom salónik a taktiež poskytujeme služby pre rodinné a firemné akcie.

Každý deň, vrátane sobôt a nedieľ od 10,00 do 23,00 hodiny Vás privíta a obslúži príjemný personál. A teraz to najdôležitejšie, nájdete nás ( v širšom centre BA) na Záhradníckej ulici 73 s dobrou možnosťou parkovania.


Tešíme sa na Vašu návštevu !!


foto © restauracie.sme.sk

 

Reštaurácia Tirolská izba

Najlepšie zľavy v Bratislave a okolí

Bratislava CARD City&Region je oficiálnou destinačnou turistickou kartou, ktorá vám umožňuje spoznať a zažiť to najlepšie, čo mesto Bratislava a región ponúkajú.
  • voľný vstup do múzeí a galérií
  • bezplatná prehliadka
  • neobmedzená doprava
  • ďalšie zľavy do výšky 50%
Kúpiť online


Instagram

#bratislavaregion
Sleduj @bratislavaregion.travel a vlož do svojich fotiek hashtag #bratislavaregion.
Najlepšie fotky pridáme na náš účet!
Viac z Instagramu