Reštaurácia Radnica

M. R. Štefánika 1, Pezinok
Malé Karpaty
radnica.com/

Prekvapíme  Vás príjemným prostredím s milou obsluhou a nesklame  Vás obľúbená kombinácia jedál a chutí. Okrem domácich hotových jedál, ktoré  sa ponúkajú formou menu od pondelka do piatku nájdete na jedálnom lístku aj špeciality. Priaznivci zdravej stravy si môžu vybrať z ponuky chutných šalátov. Filozofia prevádzky je postavená na kvalite surovín a vlastných produktoch.

V našom Jedálnom lístku vám ponúkame starostlivo a s láskou ku gastronómii vytvorený výber z polievok, studených predjedál, šalátov a cestovín. Ponúkame vám jedlá z hydiny, bravčového, hovädzieho, jahňacieho mäsa a rýb, ako aj bezmäsité jedlá vhodné pre vegetariánov.

Pre každodenných stravníkov pripravujeme ponuku Výhodné obedy, v ktorej počas pracovných dní ponúkame od 12.00 do 14.00 vybrané jedlá s polievkami za výhodnú cenu. 
Našu ponuku nealkoholických, alkoholických i miešaných nápojov a dezertov nájdete vNápojovom lístku.  Vo Vínnej karte nájdete pravidelne aktualizovanú ponuku vín od vinárov z Malokarpatskej vinohradníckej oblasti. 


(zdroj foto: radnica.com)

Reštaurácia Radnica

Najlepšie zľavy v Bratislave a okolí

Bratislava CARD City&Region je oficiálnou destinačnou turistickou kartou, ktorá vám umožňuje spoznať a zažiť to najlepšie, čo mesto Bratislava a región ponúkajú.
  • voľný vstup do múzeí a galérií
  • bezplatná prehliadka
  • neobmedzená doprava
  • ďalšie zľavy do výšky 50%
Kúpiť online


Instagram

#bratislavaregion
Sleduj @bratislavaregion.travel a vlož do svojich fotiek hashtag #bratislavaregion.
Najlepšie fotky pridáme na náš účet!
Viac z Instagramu