Detská tanečná škola v Riverpark Dance School

Dvořákovo nábrežie 4, Bratislava
Bratislava

Popis :

Tanečné kurzy Bratislava = jedinečné kurzy tanca a otvorené tanečné hodiny v Riverpark Dance School!

Pod jednou strechou nájdete množstvo tanečných štýlov a tematických cvičení vo forme otvorených hodín či kurzov na pokračovanie.
Navštíviť nás môže naozaj každý – ľudia bez akejkoľvek tanečnej minulosti, amatérski tanečníci, mierne pokročilí, pokročilí, až po profesionálnych tanečníkov – podľa zaradenia do jednej z týchto 4 tanečných úrovní. Učiť vás budú len tí najlepší z najlepších, výberu lektorov sme venovali veľa času a tešíme sa, že vám môžeme dopriať tú najvyššiu kvalitu.

Radi vás privítame tiež v tanečnom bare, ktorý je súčasťou tanečnej školy, určený aj pre netancujúcich návštevníkov. Zariadili sme ho tak, aby ste mali pocit, že sedíte doma v obývačke a okolo seba máte pohodlie. Súčasťou baru jej aj tanečná knižnica s kvalitnou zahraničnou literatúrou. Okrem zdravého jedla a pitia je vám k dispozícii bezplatné WI-FI pripojenie. Pohodlne sa usaďte, vychutnajte si svoju kávičku a zoznámte sa s ľuďmi, pre ktorých je tanec životom a život tancom.

Popri tanečnom bare je vám k dispozícii všetko, aby ste sa u nás cítili príjemne. Kvalitne vybavené šatne, milý personál, bezproblémové parkovanie a aj neobvyklé služby, akou je napríklad stráženie detí (detský kútik vo vedľajšom hračkárstve Woow Toys pre našich zákazníkov za zvýhodnené ceny). Príďte sa presvedčiť osobne, tešíme sa na vás.

Detská tanečná škola v Riverpark Dance School

Najlepšie zľavy v Bratislave a okolí

Bratislava CARD City&Region je oficiálnou destinačnou turistickou kartou, ktorá vám umožňuje spoznať a zažiť to najlepšie, čo mesto Bratislava a región ponúkajú.
  • voľný vstup do múzeí a galérií
  • bezplatná prehliadka
  • neobmedzená doprava
  • ďalšie zľavy do výšky 50%
Kúpiť online


Instagram

#bratislavaregion
Sleduj @bratislavaregion.travel a vlož do svojich fotiek hashtag #bratislavaregion.
Najlepšie fotky pridáme na náš účet!
Viac z Instagramu