Reštaurácia Viktória

Kollárova 14, Bernolákovo
Podunajsko
0917 066 266

Victoria je obľúbená reštaurácia, kaviareň, bar a aj galéria obrazov, s dlhoročnou tradíciou, v tichej zóne centra mesta Pezinok na Kollárovej ulici 14. Našou prednosťou a špecialitou je organizovanie spoločenských akcií - rodinných osláv, narodenín, krstov, firemných večierkov, stretávok zo školy, prezentácií, ako aj karov, či iných udalostí. Poskytujeme aj cateringové služby. Ak si na Vašu oslavu, alebo inú príležitosť prajete pripraviť jedlo, ktoré nie je v našej ponuke, radi Vám ho pripravíme podľa receptu, na Vaše želanie.

Naši zákazníci si u nás radi posedia pri kvalitnej káve Lavazza a lahodnom koláčiku. Pri konzumácii jedál z našej ponuky sa snažíme poskytnúť Vám vynikajúci gastronomický zážitok. Jedálny lístok sme zostavili z jedál modernej gastronómie, ale mysleli sme aj na tých, ktorí obľubujú klasickú kuchyňu. Ponúkame Vám aj široké denné menu, kde si môžete vybrať z pomedzi 7 menu jedál dňa. Naša každodenná ponuka zahŕňa pečenú kačku, steaky a medajlónky z bravčovej panenky, ku ktorým si môžete vybrať až 11 rôznych omáčok, grilovaného lososa, grilované koleno, šaláty, fitness jedlá...u nás nájdete všetko, na čo máte chuť. Máme bohatý výber nápojov a miešaných drinkov, na prípravu ktorých je náš personál špeciálne vyškolený. Vínko v našej ponuke je od miestnych vinárov. Veď sme z vinárskeho kraja :-)

Interiér pôsobí príjemne, je pekne a moderne zariadený. Steny máme vyzdobené originálmi obrazov, ktoré namaľovala naša pani majiteľka Andrejka, takže pokiaľ sa Vám nejaký zapáči, môžete si ho u nás zakúpiť a okrášliť si Vaše bývanie. V priestoroch reštaurácie má aj svoj ateliér Ajamo, kde organizuje kurzy pre deti a dospelých v maľbe akrylovými farbami. 

Počas teplých mesiacov si môžete posedieť na rozsiahlej terase v pasáži. Pasáž je zastrešená plexisklom, takže si tam nerušene posedíte aj za nepriaznivého počasia. Počas chladných dní máme na terase plynové ohrievače a deky.


(zdroj foto  bernolakovo.sk )


Reštaurácia Viktória

Najlepšie zľavy v Bratislave a okolí

Bratislava CARD City&Region je oficiálnou destinačnou turistickou kartou, ktorá vám umožňuje spoznať a zažiť to najlepšie, čo mesto Bratislava a región ponúkajú.
  • voľný vstup do múzeí a galérií
  • bezplatná prehliadka
  • neobmedzená doprava
  • ďalšie zľavy do výšky 50%
Kúpiť online


Instagram

#bratislavaregion
Sleduj @bratislavaregion.travel a vlož do svojich fotiek hashtag #bratislavaregion.
Najlepšie fotky pridáme na náš účet!
Viac z Instagramu