Cyklo Sprievodcovia

Bratislava
Bratislava

Popis : 

Luka Tours  - Špecializujeme sa na prehliadky Bratislavy a výlety do okolia. Poskytujeme komplexné turistické služby pre skupiny aj individuálnych klientov Bratislavy. Ponúkame štandardné prehliadky mesta,  špecializované ako Hudobná Bratislava, Židovská Bratislava a vínne cesty a prehliadky na želania klienta. Prevádzkujeme požičovňu bicyklov „Bratislava Bike Point“. Okrem požičiavania bicyklov organizujem aj prehliadky a výlety na bicykloch.

 www.bratislavabikepoint.com

Otváracie hodiny:

23. 4. - 10. 6. 2016 – víkendy 10-18 hod.
11. 6. - 30. 9. 2016 – denne 10-18 hod.
1. 10. - 1. 11. 2016 – víkendy 10-18 hod.


Flora Tour - Už od roku 1991 je cestovná agentúra Flora Tour slovenskou špičkou v incomingovom cestovnom ruchušpecializujúca sa na rieku Dunaj a jej prienik so strednou Európou.Uvedomujúc si výnimočnosť vytýčeného územia je naším cieľom poskytovať kvalitné produkty pre návštevníkov Dunajského regiónu, ako aj vytvárať predpoklady pre rozvoj turizmu pri zachovaní jedinečnosti kultúrneho i prírodného prostredia.

/www.floratour.sk/

Otváracie hodiny : 

po - pia 09:00 - 17:00

Rázusovo nábrežie , Kúpeľná 6, Fajnorovo nábrežie 2

©outdooradventure.sk



Cyklokoalícia Pezinok - Cyklokoalícia Pezinok je nezávislá iniciatíva obyvateľov mesta Pezinok, ktorá sa snaží zlepšovať podmienky pre mestskú cyklistiku.

http://cyklokoalicia-pezinok.sk/


Cyklo Sprievodcovia

Najlepšie zľavy v Bratislave a okolí

Bratislava CARD City&Region je oficiálnou destinačnou turistickou kartou, ktorá vám umožňuje spoznať a zažiť to najlepšie, čo mesto Bratislava a región ponúkajú.
  • voľný vstup do múzeí a galérií
  • bezplatná prehliadka
  • neobmedzená doprava
  • ďalšie zľavy do výšky 50%
Kúpiť online


Instagram

#bratislavaregion
Sleduj @bratislavaregion.travel a vlož do svojich fotiek hashtag #bratislavaregion.
Najlepšie fotky pridáme na náš účet!
Viac z Instagramu