Laser Wars

Laser Wars, Bratislava
Bratislava
+421 904 741 544
laserwars.sk/

Laser Wars je zábavná športová aktivita pre partiu priateľov, celú rodinu, kolegov z práce alebo spolužiakov zo školy. Je to akčná hra, ktorá kombinuje počítačové hry ako counter-strike s hrami typu paintball a airsoft, s tým rozdielom, že táto hra nebolí ani nefarbí. Taktiež je oveľa akčnejšia, pretože po zásahu nečakáte na ďalšie kolo. Každý hráč dostane reálnu repliku zbrane s dostrelom do 500 m a čelenku, na ktorej sú štyri senzory, do ktorých sa protihráčom snažíte zasiahnuť. Zbraň Vám na displeji ukazuje zásahy od protihráčov so silou zásahu, zostávajúci stav života (HP), zostávajúci počet munície, farbu a číslo hráča.

Poriadny pôžitok z hry Vám dodávajú vibrácie v čelenkách, čiže cítite že Vás niekto trafil a vibrácie v zbrani, čiže cítite ako zbraň kope a máte tak pocit že strieľate zo skutočnej zbrane.

Máme pre Vás pripravené množstvo scenárov, v ktorých má každý člen tímu svoju úlohu. Možnosti sú neobmedzené a pre to Vás táto hra neprestane baviť.

Momentálne môže hrať naraz 10 hráčov.

Laser Wars

Najlepšie zľavy v Bratislave a okolí

Bratislava CARD City&Region je oficiálnou destinačnou turistickou kartou, ktorá vám umožňuje spoznať a zažiť to najlepšie, čo mesto Bratislava a región ponúkajú.
  • voľný vstup do múzeí a galérií
  • bezplatná prehliadka
  • neobmedzená doprava
  • ďalšie zľavy do výšky 50%
Kúpiť online


Instagram

#bratislavaregion
Sleduj @bratislavaregion.travel a vlož do svojich fotiek hashtag #bratislavaregion.
Najlepšie fotky pridáme na náš účet!
Viac z Instagramu