Ružinovský pivovar Komín

Miletičova 17, Bratislava
Bratislava
+421 944 737 688
www.pivovarkomin.sk

Jediný ružinovský pivovar bol založený v roku 2015 na obľúbenom Trhovisku Miletičova v priestoroch bývalého bitúnka. Jeho dominantou je tehlový komín, ktorý si pivovar dal do emblému. Pivovarská reštaurácia má pekné a pomerne veľké priestory na dvoch poschodiach. Na varenie piva dohliada mladý, ale skúsený sládok Peter Chňupa, držiteľ ocenenia Sládok roka za rok 2015. Stála ponuka piva sa skladá z ležiakov, ktoré dopĺňajú aj vrchne kvasené pivá, všetky s názvom Komín: Svetlý ležiak 11° - varia ho tradičným spôsobom na dva rmuty z moravského humnového sladu a chmeľov zo žateckej oblasti. Hodí sa na celovečerné popíjanie, ale aj na príležitostné vychutnávanie poctivej klasiky. Polotmavý ležiak 12° je pivo s o niečo plnším telom, než jeho svetlý brat a so sýtejšou farbou, ktorú zabezpečuje pridanie mníchovského a karamelového sladu. Bohatšia sladová aróma a chuť sú doplnené českými chmeľmi, ktoré zabezpečujú vyváženosť. 

IPA 15° sa vyznačuje intenzívnou horkosťou a mohutnou chmeľovou arómou a chuťou. Pivo ponúkajú aj v umelých fľašiach. Ponuku dopĺňa pomerne bohatý výber kvalitných destilátov, whisky, rumov, koňakov a podobne. Súčasťou je obľúbená reštaurácia s poctivými domácimi jedlami, ktorá ponúka to najlepšie z českej, slovenskej a maďarskej kuchyne. Okrem stálej má aj sezónnu ponuku na špeciálnom týždennom lístku a tiež hojne navštevované denné menu.

Ružinovský pivovar Komín

Najlepšie zľavy v Bratislave a okolí

Bratislava CARD City&Region je oficiálnou destinačnou turistickou kartou, ktorá vám umožňuje spoznať a zažiť to najlepšie, čo mesto Bratislava a región ponúkajú.
  • voľný vstup do múzeí a galérií
  • bezplatná prehliadka
  • neobmedzená doprava
  • ďalšie zľavy do výšky 50%
Kúpiť online


Instagram

#bratislavaregion
Sleduj @bratislavaregion.travel a vlož do svojich fotiek hashtag #bratislavaregion.
Najlepšie fotky pridáme na náš účet!
Viac z Instagramu