Post-Communist Bratislava Tour

Zábavná prehliadka Bratislavy miest s komunistickou minulosťou, ale aj tých nedávno transformovaných, v legendárnom aute 70tych rokov – československej Škode

Navštívite betónové sídliská, opustené továrne, výtvory na brehu rieky, bunkre z roku 1938 a veľa socialistickej architektúry. Už ste videli prvý panelák v Československu?

Pozriete sa na Bratislavu zhora, z výšin najväčšieho cintorína pre sovietskych vojakov pod skvostným Slavínom. Ostaneme však aj pri zemi, keď uvidíme najväčšie námestie socialistického realizmu v Bratislave s najväčšou nefunkčnou fontánou.

Za revu litrového motora sa preveziete najväčším sídliskom v strednej Európe – legendárnym sídliskom Petržalka. Skúsime tiež prekročiť bývalú Železnú oponu na okraji Bratislavy s líniou bunkrov spred druhej svetovej vojny.

Upozorňujeme, že v niektorých prípadoch (zimné mesiace, opravy automobilov atď.), nemožno zaručiť Škodovku. V takom prípade vás radi zvezieme moderným autom alebo vanom. Skupiny nad 4 osoby zvezieme moderným vanom. Ďakujeme za pochopenie. 

Čo viac ponúka táto 4 hodinová jazda?

Čas na zodpovedanie otázok, hlbšie informácie o hore uvedených miestach, nápoje (pivo alebo kofola) v autentických miestnych krčmách.

Trvanie služby: 2 hodiny alebo 4 hodiny

Doplňujúce informácie: V cene: sprievodca, doprava retro Škodou (1-3 osoby) alebo moderným vanom (4-7 osôb), autentické občerstvenie
Termíny a miesta stretnutia: : Dostupné po celý rok na základe rezervácie. Čas stretnutia podľa dohody. Miesto stretnutia: Námestie SNP alebo priamo z hotela.

Cena:
2- hodinová prehliadka: 45€ (2 účastníci), 35€ (3 účastníci), 30€ (4 účastníci), 25€ (5-7 účastníkov)



Post-Communist Bratislava Tour

Najlepšie zľavy v Bratislave a okolí

Bratislava CARD City&Region je oficiálnou destinačnou turistickou kartou, ktorá vám umožňuje spoznať a zažiť to najlepšie, čo mesto Bratislava a región ponúkajú.
  • voľný vstup do múzeí a galérií
  • bezplatná prehliadka
  • neobmedzená doprava
  • ďalšie zľavy do výšky 50%
Kúpiť online


Instagram

#bratislavaregion
Sleduj @bratislavaregion.travel a vlož do svojich fotiek hashtag #bratislavaregion.
Najlepšie fotky pridáme na náš účet!
Viac z Instagramu